Vi finns här för dig – så hanterar Hemfrid Covid19

Välj abonnemanget som passar dig!

Hemfrid Bas

Vårt abonnemang för dig som väljer städning varannan vecka. Utöver Veckostädning erbjuds även Fönsterputs och Storstädning i paketet.

Hemfrid Plus

Vårt abonnemangspaket för dig som vill ha städning varje vecka. Utöver veckostädning har du inom ramen för ditt abonnemang, tillgång till alla våra rut-tjänster, Storstädning, Fönsterputs, Flytthjälp, Flyttstädning, Vardagsomsorg och Trädgårdshjälp.

Hemfrid Premium

Vårt abonnemang för dig med städning 6 timmar eller mer varje vecka. Du får allt som ingår i Hemfrid Plus och dessutom tillgång till extratjänster och skräddarsydda lösningar.

Fyll i fälten för att se pris

Varför Hemfrid?

  • Utbildad personal med kollektivavtal

    Alla våra anställda är utbildade och har fast anställning. För oss är trygghet viktigt och därför omfattas alla av kollektivavtal. Vi har många anställda med svenska som andraspråk och för dem erbjuder vi språkundervisning på jobbet. Vi ser varje individs potential och har intervjuat ett urval av alla dem som gjort karriär hos oss.

  • Ansvarsförsäkring

    Om en olycka skulle vara framme är vi noga med att ha en försäkring som täcker eventuella skador. Såklart är alla våra anställda också fullt försäkrade, både under arbetstid och till och från arbetet.

  • Kvalitetsgaranti

    Vi garanterar mer flow i vardagen, därför vill vi snabbt ställa allt till rätta om det skulle vara något du är mindre nöjd med. Självklart har du kvalitetsgaranti, det gör det hela enkelt!

Om skattereduktion

Tjänsten ger rätt till skattereduktion. Det innebär att den är en hushållsnära tjänst (RUT) och att du som kund bara betalar 50 procent av arbetskostnaden. Skattereduktionen administreras av oss på Hemfrid när du får fakturan, allt för att göra det enkelt för dig.

Dags för en enklare vardag!

Få en prisuppskattning.

Boka
imbox logo