Återvinning och återanvändning

Det är inte varje dag man orkar städa förrådet, sortera gamla prylar och åka till återvinningen. Och det är helt okej! Vi hämtar det du inte orkar lämna och tillsammans gör vi skillnad för miljön!

Fyll i fälten för att se pris

Hjälp med återvinningen?

Vi hämtar det mesta, allt från möbler, madrasser, kläder, leksaker, böcker, skidor, vitvaror, elavfall och trädgårdsrester. Det som går att förlänga livet på genom återanvändning, skänker vi till Myrorna. Vissa saker klassas däremot som farligt avfall och de får vi tyvärr inte hämta, till exempel färg, kemikalier och läkemedel. Övrigt skräp sorterar vi och lämnar på en återvinningscentral. Skriv dina uppgifter i nästa steg och skicka gärna en bild på det som ska hämtas.

Varför är Hemfrid ett bättre val?

Vi tar ansvar för den som utför jobbet genom att ha kollektivavtal och ansvarsförsäkring. Vi tar även ansvar för miljön genom att ha de miljötillstånd som krävs från Stockholm vatten- och avfall (SVOA). Idag finns den här tjänsten endast i Stockholm, men vi planerar att lansera den i alla städer så snart vi kan.

Tillsammans gör vi skillnad!

Pris

Priset för tjänsten är 690 kr/kubikmeter med minimidebitering 3 kubikmeter.

5 kubik = 1/4 lastbil

10 kubik =1/2 lastbil

20 kubik = Full lastbil

  • Ansvarsförsäkring
  • Alltid till fast pris
  • Alla har kollektivavtal

Varför Hemfrid?

icon

Utbildad personal med kollektivavtal

Alla våra anställda är utbildade och försedda med fast anställning. För oss är trygghet viktigt och därför omfattas alla av kollektivavtal.

icon

Ansvarsförsäkring

Om en olycka skulle vara framme är vi noga med att ha en försäkring som täcker eventuella skador. Såklart är alla våra anställda också fullt försäkrade, både under arbetstid och till och från arbetet.

Dags för en enklare vardag!

imbox logo