Så hanterar vi covid-19
Atervinning

Återvinning och återanvändning

Det är inte varje dag man orkar städa förrådet, sortera gamla prylar och åka till återvinningen. Och det är helt okej! Vi hämtar det du inte orkar lämna och tillsammans gör vi skillnad för miljön!

Fyll i fälten för att se pris

Läs mer

Hjälp med återvinningen?

Vi hämtar det mesta, allt från möbler, madrasser, kläder, leksaker, böcker, skidor, vitvaror, elavfall och trädgårdsrester. Det som går att förlänga livet på genom återanvändning, skänker vi till Myrorna. Vissa saker klassas däremot som farligt avfall och de får vi tyvärr inte hämta, till exempel färg, kemikalier och läkemedel. Övrigt skräp sorterar vi och lämnar på en återvinningscentral. Skriv dina uppgifter i nästa steg och skicka gärna en bild på det som ska hämtas.

Varför är Hemfrid ett bättre val?

Vi tar ansvar för den som utför jobbet genom att ha kollektivavtal och ansvarsförsäkring. Idag finns den här tjänsten endast i Stockholm, men vi planerar att lansera den i alla städer så snart vi kan.

Tillsammans gör vi skillnad!

Varför Hemfrid?

  • Ansvarsförsäkring

    Skulle olyckan vara framme så har Hemfrid en ansvarsförsäkring och står för de skador som orsakats av vår personal. Såklart är våra anställda också fullt försäkrade, både under arbetstid och till och från jobbet.

  • Utbildad personal med kollektivavtal

    Alla våra anställda är utbildade och försedda med fast anställning. För oss är trygghet viktigt och därför omfattas alla av kollektivavtal.

Dags för en enklare vardag!

Få en prisuppskattning.

Boka