Barnpassning

När vardagspusslandet är som knepigast är det skönt att ha en trygg och pålitlig person som kan hjälpa till med barnpassningen. Vi på Hemfrid har alltid goda referenser och erfarenhet av att ta hand om både små och stora barn.

Fyll i fälten för att se pris

Hjälp med barnpassning

Barnpassning liknar ingen annan av våra tjänster. Den är nämligen helt individuellt anpassad efter din familj och era förutsättningar, för så måste det vara.

Du kanske vill ha hjälp med att hämta barnen på förskola eller fritids? Fixa mellanmål eller lättare middag? Eller så vill du kanske stötta i läxläsning och ta med ditt barn på aktiviteter? Varje barnvakt utgår ifrån er i alltifrån trygghet och säkerhet till er familjs egna rutiner.

Hur går det till:

 • För att vi ska kunna hjälpa er på bästa sätt, är det viktigt att vi får veta så mycket som möjligt om dina önskemål och din familj. Du får därför först beskriva tider och dagar som gäller, särskilda krav, allergier, kosthållning, om du har husdjur, viktiga detaljer som avstånd och transporter, samt aktiviteter, behov av läxläsning och matlagning.

 • När vi vet mer om dina önskemål tar vi fram ett urval av kandidater som matchar dina behov. Dessa presenteras och du och din familj får därefter möjlighet att träffa önskad kandidat, känna av personkemin och ställa frågor.

 • När kandidaten är vald startar tjänsten, helt i enligt överenskomna tider och dagar. Därefter genomför vi kontinuerliga uppföljningar och stämmer av med dig och din familj att allting fungerar som det ska.

Varför Hemfrid?

 • Barnvakter med kollektivavtal

  Alla våra anställda är utbildade och försedda med fast anställning. För oss är trygghet viktigt och därför omfattas alla av kollektivavtal.

 • Utbildade barnvakter

  Vi ställer höga krav på våra anställda och alla som jobbar hos oss har goda referenser och erfarenhet av att arbeta med barn. Vi är noga med säkerheten och utbildar bland annat alla barnpassare i hjärt- och lungräddning.

 • Alltid samma barnvakt

  Kontinuitet är viktigt för att barnet ska känna trygghet, därför garanterar vi att du alltid får samma barnvakt när du anlitar oss på Hemfrid.

Barnpassning ingår i RUT-avdraget

Tjänsten ger rätt till skattereduktion. Det innebär att den är en hushållsnära tjänst (RUT) och att du som kund bara betalar 50 procent av arbetskostnaden. Skattereduktionen administreras av oss på Hemfrid när du får fakturan, allt för att göra det enkelt för dig.

Läs mer om RUT-avdrag

Dags för en enklare vardag!

Få en prisuppskattning på barnpassning

imbox logo