Så hanterar vi covid-19
flytthjalp

Endbright-erbjudande!

Låt oss ta hand om det praktiska kring din nya vardag så kan du ägna din tid åt det viktiga. Som medlem i Endbright får du 10% rabatt på Hemfrids Flytthjälp och andra tilläggstjänster nedan.

Fyll i fälten för att läsa mer

Läs mer

Endbright 10% rabatt på andra tilläggstjänster

Du får aven 10% rabatt på tjänsterna nedan. Uppge kampanjkod endbright när du bokar.

Erbjudandena gäller i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Västerås, Örebro, Eskilstuna, Malmö, Lund och Helsingborg med omnejd. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Hemfrids Flytthjälp

En flytt är en början på någonting nytt och bara den tanken kan vara överväldigande. Men ta det lugnt. Anlita oss som flyttfirma så att du kan fokusera på ditt nya hem. Om du väljer att låna flyttkartonger av oss skickar vi dessa i god tid innan flyttdatumet. Därefter kan du packa i lugn och ro så att allt är redo att bäras ut när vårt flytteam kommer. Har du inte möjlighet att ta emot oss kan du alltid lämna nyckeln i förväg. Om det underlättar ytterligare kan vi även hjälpa till med packning och flyttstädning.

Vi flyttar till och från

Vi erbjuder vår flytthjälp med Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö som utgångspunkt och hjälper dig att flytta till och från ny adress i hela landet. Om du flyttar från Linköping, Norrköping eller Västerås hjälper vi dig med din flytt till Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö med omnejd. Skriv in postnumret dit du flyttar, här ovanför, så framgår det om vi erbjuder flytthjälp dit.

 • Pris för flytthjälp

  Vi anpassar flytten efter dina behov och du betalar alltid ett fast pris. Priset beräknas utifrån efterfrågan och när i månaden som flytten sker. Högst tryck är i månadsskifte och i mitten av månaden.

  Om du är flexibel med datum för din flytt så finns det dagar då det är förmånligare att flytta. Kontakta oss så berättar vi mer!

Varför Hemfrid?

 • Utbildad personal med kollektivavtal

  Alla våra anställda är utbildade och har fast anställning. För oss är trygghet viktigt och därför omfattas alla av kollektivavtal. Vi har många anställda med svenska som andraspråk och för dem erbjuder vi språkundervisning på jobbet. Vi ser varje individs potential och har intervjuat ett urval av alla dem som gjort karriär hos oss.

 • Ansvarsförsäkring

  Skulle olyckan vara framme så har Hemfrid en ansvarsförsäkring och står för de skador som orsakats av vår personal. Såklart är våra anställda också fullt försäkrade, både under arbetstid och till och från jobbet.

 • Städmaterial ingår

  Miljön finns utanför dörren. Det är ute vi tar frisk luft och vårt rena vatten. Därför har vi på Hemfrid valt att kontrollera våra produkter fullt ut genom att ta fram egna städmedel märkta med Bra Miljöval, tillverkade i Sverige, med förpackningar i sockerrör som är förnyelsebara till 85%.

 • Kvalitetsgaranti

  Vi garanterar mer flow i vardagen, därför vill vi snabbt ställa allt till rätta om det skulle vara något du är mindre nöjd med. Självklart har du kvalitetsgaranti, det gör det hela enkelt!

Om skattereduktion

Tjänsten ger rätt till skattereduktion. Det innebär att den är en hushållsnära tjänst (RUT) och att du som kund bara betalar 50 procent av arbetskostnaden. Skattereduktionen administreras av oss på Hemfrid när du får fakturan, allt för att göra det enkelt för dig.