Fönsterputs


Att putsa fönster hör till de sysslor som ofta skjuts upp, ibland så länge att det nästan är svårt att avgöra vädret där utanför glaset. Hemfrids professionella fönsterputsare rengör dina fönster effektivt och tar bort stänk och smutsränder. Resultatet? Så rent att du knappt ser att där finns någon ruta.

Läs mer

OM TJÄNSTENVåra erfarna och professionella medarbetare putsar dina fönster rena och fria från stänk och smuts. Vi tar med oss alla redskap och det rengöringsmedel som behövs och allt ingår i tjänsten. När vi putsar dina fönster gör vi det naturligtvis på alla sidor av glaset.


SÅ FUNGERAR DET

 • Berätta för oss hur många fönster du vill få putsade och vilken typ av fönster det rör sig om. Det här är viktigt för at vi ska kunna ge dig ett korrekt pris, eftersom fönster med mycket spröjs, stora fasta glasytor eller fönster som sitter högt upp ställer extra höga krav på redskap och kompetens.
 • Därefter kommer vi överens om en tid som passar. Du väljer om du vill vara hemma och släppa in oss, eller om du vill lämna in nyckeln till vårt kontor.
 • Om det finns befintliga skador (exempelvis repade glas, fönster med fel på låsvred eller trasiga persienner) ska du berätta det för oss innan vi börjar putsa dina fönster.
 • För att vi ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt är det viktigt att du förbereder inför fönsterputsningen genom att flytta skrymmande möbler, ta ner gardinerna och plocka bort blommor och föremål från fönsterbrädor. Glöm inte att lägga fram nycklar för fönsterlås om det finns sådana.
 • Att tvätta fönsterkarmar ingår inte i fönsterputsningen, men vill du få dem rengjorda så beställ det separat, så fixar vi det!
Om skattereduktionen

Tjänsten ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster (RUT), du betalar bara 50 procent av arbetskostnaden direkt på fakturan.

Läs mer om rut
Varför Hemfrid

 • Utbildad personal
  Vår personal är utbildad, har fast anställning och omfattas av kollektivavtal.
 • Städmaterial ingår
  Produkterna vi använder är miljöanpassade.
 • Kvalitetsgaranti
  Garantin innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med direkt.
 • Ansvarsförsäkring
  Skulle något hända så täcker vår ansvarsförsäkring alla eventuella skador.

Boka Fönsterputs

 

Uppgifter om din bostad  

Börja genom att fylla i ditt postnummer

Vad vill du att vi ska putsa?

Typ av fönster

Utan spröjs

+ -

Med spröjs

+ -

Överhängt

+ -

Pris med RUT-avdrag

0 kr

För att det inte alltid är så kul att putsa fönster och gå ut med hunden mitt i natten.

Jag är intresserad av tjänsten, jag vill bli kontaktad!