Hemfrid som löneförmån

Att prestera både hemma och på jobbet är inte alltid så lätt. Därför är det en riktig förmån att få slippa några måsten. Ge dina medarbetare något de verkligen har nytta av - hjälp i hemmet och en vardag som går ihop.

Vilka fördelar finns?
Mår medarbetarna bra mår oftast företaget bra. Med städning som löneförmån underlättas vardagen och det blir förhoppningsvis en bättre balans mellan arbete och ledig tid. Du som är arbetsgivare kan dessutom bli extra attraktiv och konkurrera om bra personal.

Vad kostar det?
För varje medarbetare som får tjänsten så betalar företaget dels en fast administrativ avgift, dels en rörlig avgift för antalet timmar. Den anställde blir även förmånsbeskattad. Vid företagsavtal skickar vi alltid en offert. 

Trygghet och säkerhet
Oavsett vilken eller vilka tjänster din medarbetare väljer, har vi alltid högsta prioritet när det gäller trygghet och säkerhet. Vi lägger stor omsorg på att rekrytera rätt personal och alla medarbetare som jobbar på Hemfrid genomgår personliga intervjuer och får internutbildning.Vi har noggranna och fasta rutiner för hur vi hanterar nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter.

Om något skulle hända
Vi har ansvarsförsäkring och skulle något hända täcker vår försäkring alla eventuella skador .

Kvalitetsgaranti
Skulle din medarbetare inte vara nöjd med vårt jobb så har vi en kvalitetsgaranti. Det betyder att vi åtgärdar eventuellt missnöje så fort vi kan. Vår ambition är att alla våra kunder ska vara 100 procent nöjda.    

Kontakt
Vill du veta mer om oss och hur vi kan hjälpa ditt företag? Varmt välkommen att ringa på 0200-11 45 50 eller mejla till [email protected].

Boka regelbunden hemstädning!


BÖRJA MED ATT BOKA ETT HEMBESÖK.

Vi börjar alltid med att hälsa på hemma hos dig. Så kan vi tillsammans gå igenom vad just du behöver hjälp med.

m2

Hör av dig!

Frågor om bokningar eller abonnemang? Ring oss på

0200-11 45 50

eller maila till [email protected]

Att jobba på Hemfrid


Anastasia

”Schyssta villkor, kollektivavtal och ansvarsförsäkring.”

Jag trivs väldigt bra på Hemfrid. Först och främst har vi roligt tillsammans allihop, men det är också skönt att veta att man har kollektivavtal och ansvarsförsäkring om något skulle hända.

VILL DU JOBBA PÅ HEMFRID?

Hemfrid växer! Just nu söker vi duktiga Hemfridare till Stockholm, Göteborg, Västerås, Uppsala, Malmö och Linköping.