Så hanterar vi covid-19
IC2A9895 pinata - kopia 1 (1)

Alltid här för dig

Sedan 1996 har vi gjort det enklare för människor att längta hem. Vi putsar fönster, hjälper till med flytten och får din trädgård att blomma igen. Och tar hand om din veckostädning. Boka nu!

Fyll i postnummer och boyta så får du en prisuppskattning direkt

Läs mer

Så funkar vårt städabonnemang

 • De bästa villkoren

  Alla anställda har kollektivavtal, betald semester, pensionsavsättningar och andra förmåner.

 • Personligt startmöte

  Vi kommer tillsammans överens om vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort.

 • Städmedel ingår

  Vid start får du ett städpaket med microtrasor och moppskaft. Våra städmedel ingår och fylls på när de tar slut.

 • Din Hemfridare kan börja!

  Tänk inte mer på strykning och tvätt, att putsa fönster eller rensa ogräs. Använd abonnemangets timmar till samtliga våra rut-tjänster.

Låt oss ta hand om ditt hem

 • Städning

  Vi erbjuder städning för hem och kontor. Vi har varit proffs på städning i närmare 25 år, vi kan det här – så låt oss ta hand om din Veckostädning, Storstädning, Flyttstädning och Kontorsstädning.

  Läs mer om städning
 • Fönsterputs

  Våra erfarna fönsterputsare tvättar dina fönster skinande rena. Vi tar med de redskap och det rengöringsmedel som behövs för ett glänsande resultat på alla sidor av rutorna. Om du önskar kan vi även erbjuda tvätt av fönsterkarmarna.

  Läs mer om Fönsterputs
 • Flytthjälp

  Vi hjälper dig när det är dags att flytta, så kan du spara på krafterna. Med oss ingår alltid flyttkartonger, försäkring och transport. Vi kan dessutom hjälpa dig med packning och montering. Av oss får du alltid ett fast pris.

  Läs mer om Flytthjälp
 • Trädgårdshjälp

  Våra skickliga trädgårdsmästare och erfarna trädgårdsarbetare hjälper dig med din trädgård. Med våra paketlösningar får du fint under hela trädgårdssäsongen och naturligtvis kan du även boka enstaka trädgårdstjänster.

  Läs mer om Trädgårdshjälp
 • Enklare hantverk

  Vi står beredda med hantverkshjälp och kan hjälpa dig med att montera möbler, hänga upp hyllor, tavlor, sätta upp gardiner. Du bestämmer vad vi ska bocka av på din att-göra-listan.

  Läs mer om Enklare Hantverk
 • Vardagsomsorg

  Vi är ett extra socialt nätverk och en hjälpande hand. Vi hjälper till exempel till med tvätt, matlagning och enklare ärenden som att gå till apoteket eller följa med till vårdcentralen.

  Läs mer om Vardagsomsorg

Hemstädning efter dina behov!

För att det inte alltid är så kul att ta fram dammsugaren mitt i natten. Vi vill göra det enkelt för dig att tänka på annat. Låt ett proffs ta hand om städningen. Spara dammtussar, disk och tvätt till oss. Så att du hinner med allt annat.

Tala om vad du vill ha hjälp med, så anpassar vi vår städning efter det. Vi kommer tillsammans överens om vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort. Vi sammanställer alla behov i din kundprofil som ligger till grund för Veckostädningen hos dig.

Ett städabonnemang - flera tjänster

Att ha ett städabonnemang hos oss innebär att du får hemstädning med skräddarsydda lösningar till en fast månadskostnad. Alltid med kvalitetsgaranti.

Vi hjälper till med allt från strykning och tvätt till att byta lakan och plocka ihop barnens leksaker. Om du behöver boka om, sparas timmarna i din timbank och kan användas vid ett annat tillfälle. Med oss får du alltid personlig service med skräddarsydda lösningar. Vi finns här för dig.

Förutom Veckostädning kan du nyttja alla våra rut-tjänster inom ramen för ditt städabonnemang. Välj och vraka mellan allt från Trädgårdsarbete och Flytthjälp till Storstädning och Fönsterputs.

Som kund hos oss ingår självklart våra svensktillverkade och miljömärkta städmedel - snälla för miljön och ditt hem. Så vill du ha ett tryggt och hållbart val med utbildad personal och schyssta villkor, då finns Hemfrid här för dig.

Så blir du kund

 • För att du ska få den bästa städningen för ditt hem utgår vi alltid efter dina behov. Innan din Veckostädning börjar har vi ett kostnadsfritt startmöte där du visar oss ditt hem och dina behov. Vi rekommenderar alltid ett personligt hembesök där vi kommer hem till dig. Vi erbjuder också digitala hembesök där du visar oss ditt hem i ett videomöte.

 • Under startmötet sammanställer vi dina behov i din kundprofil som ligger grund för din Veckostädning.

 • När du valt att bli kund hos oss så kommer vi överens om antal timmar och vilken veckodag du vill att vi ska komma. Därefter får du veta vem som blir din Hemfridare och vi kvitterar ut en nyckel.

 • Vid start får du ett städpaket med microtrasor och moppskaft. Våra städmedel som är märkta med Bra miljöval budas hem till dig och fylls på när de tar slut. Vi använder din egen dammsugare.

 • Vi inleder din regelbundna hemstädning med en grundlig startstädning.

Varför Hemfrid?

 • Utbildad personal med kollektivavtal

  Alla våra anställda är utbildade och har fast anställning. För oss är trygghet viktigt och därför omfattas alla av kollektivavtal. Vi har många anställda med svenska som andraspråk och för dem erbjuder vi språkundervisning på jobbet. Vi ser varje individs potential och har intervjuat ett urval av alla dem som gjort karriär hos oss.

 • Ansvarsförsäkring

  Skulle olyckan vara framme så har Hemfrid en ansvarsförsäkring och står för de skador som orsakats av vår personal. Såklart är våra anställda också fullt försäkrade, både under arbetstid och till och från jobbet.

 • Städmaterial ingår

  Miljön finns utanför dörren. Det är ute vi tar frisk luft och vårt rena vatten. Därför har vi på Hemfrid valt att kontrollera våra produkter fullt ut genom att ta fram egna städmedel märkta med Bra Miljöval, tillverkade i Sverige, med förpackningar i sockerrör som är förnyelsebara till 85%.

 • Kvalitetsgaranti

  Vi garanterar mer flow i vardagen, därför vill vi snabbt ställa allt till rätta om det skulle vara något du är mindre nöjd med. Självklart har du kvalitetsgaranti, det gör det hela enkelt!

Om skattereduktion

Tjänsten ger rätt till skattereduktion. Det innebär att den är en hushållsnära tjänst (RUT) och att du som kund bara betalar 50 procent av arbetskostnaden. Skattereduktionen administreras av oss på Hemfrid när du får fakturan, allt för att göra det enkelt för dig.

Dags för en enklare vardag!

Få en prisuppskattning.

Boka