SĂ„ hanterar vi covid-19
KarriĂ€rÄr vi varandras "perfect match"? 🙋
201901-EF-app-café-03

Är vi varandras "perfect match"? 🙋

Vad Àr Match-V?
Ett arbetspsykologiskt test frÄn Assessio. Det hjÀlper företag att definiera sin organisationskultur och matcha denna mot individers vÀrderingar och preferenser. Du som genomför testet fÄr en ökad förstÄelese över vad som motiverar dig och vad du behöver för att trivas pÄ jobbet. Och i sin tur, om dina vÀrderingar matchar den rÄdande företagskulturen pÄ Hemfrid. Det Àr en metod för att försÀkra sig om en framtida trivsel i den miljö man kliver in i.

Vad mÀter Match-V?
Forskning visar att nÀr mÀnniskor psykologiska behov Àr tillfredsstÀllda sÄ trivs man och presterar bÀttre pÄ jobbet. Baserat pÄ den internationella teroin "self-determination theory" mÀter Match-V individers motivationsfaktorer. Testet bestÄr av 70 frÄgor och tar endast 5-7 minuter att genomföra. NÀr du har gjort testet fÄr du en feedbackrapport tillbaka som du kan bÀra med dig i framtiden.

Dina vÀrderingar Àr viktiga!
Det Ă€r inte bara arbetsgivaren som ska hitta rĂ€tt medarbetare. Du som kandidat ska ocksĂ„ hitta rĂ€tt arbetsplats – och rekryteringsprocessen kan avgöra om vi Ă€r en perfekt matchning. Nyfiken pĂ„ att lĂ€sa mer om Match-V hos vĂ„r leverantör Assessio? Klicka hĂ€r.

Vad roligt! Hur kan jag genomföra testet?
Tryck hĂ€r för att komma till testet! 👍

Vid frÄgor kontakta:
Jessica Magnusson (jessica.magnusson@hemfrid.se) alt.
Natalia Dusant (natalia.dusant@hemfrid.se)

Relaterade artiklar