Så hanterar vi covid-19
Byte av lakan

Vardagsomsorg

Vi får vardagen att flyta när den annars kan kännas tung. Vi hjälper till exempel till med tvätt, matlagning och enklare ärenden som att gå till apoteket eller följa med till vårdcentralen. Vi är ett extra socialt nätverk och en hjälpande hand.

Fyll i fälten för att se pris

Läs mer

Så fungerar Vardagsomsorg

Omsorg handlar om att stå till tjänst med sysslor som kan tyckas vardagliga. Det kan vara högt och lågt, som att sy en knapp och sortera bokhyllan till att laga alla mål mat eller vara en ledande hand på kvällspromenaden i parken. Allas önskemål ser olika ut och det är du själv som bestämmer var behoven finns. Vi presenterar trygga och engagerade personer, med goda referenser och erfarenheter. Du bestämmer vem som ska hjälpa just dig.

Omsorg med kontinuitet

  • För att vi ska kunna hjälpa er på bästa sätt, är det viktigt att vi får veta så mycket som möjligt om dina önskemål. Du får därför först beskriva tider och dagar som du vill ha hjälp, särskilda behov och viktiga detaljer.

  • När vi vet mer om dina önskemål tar vi fram en kandidat som matchar dina behov. Därefter får du möjlighet att träffa kandidaten, känna av personkemin och ställa frågor.

  • När kandidaten är vald startar tjänsten, helt i enligt överenskomna tider och dagar. Därefter genomför vi kontinuerliga uppföljningar och stämmer av med dig så att allting fungerar som det ska.

Varför Hemfrid?

  • Ansvarsförsäkring

    Skulle olyckan vara framme så har Hemfrid en ansvarsförsäkring och står för de skador som orsakats av vår personal. Såklart är våra anställda också fullt försäkrade, både under arbetstid och till och från jobbet.

  • Utbildad personal med kollektivavtal

    Alla våra anställda är utbildade och försedda med fast anställning. För oss är trygghet viktigt och därför omfattas alla av kollektivavtal.

Dags för en enklare vardag!

Få en prisuppskattning.

Boka

Läs mer