Vi finns här för dig – så hanterar Hemfrid Covid19

Städning i Linköping och Norrköping

Välkommen till Hemfrid i Linköping och Norrköping! Vi hjälper dig med regelbunden hemstädning och en enklare vardag.

Fyll i fälten för att se pris

Städning i Linköping och Norrköping

Välkommen till Hemfrid i Linköping och Norrköping. Vad vill du ha hjälp med? Berätta så anpassar vi städningen efter det! Du bestämmer vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort. Vi samlar det i en städbeskrivning så att det är enkelt att följa samma rutiner. Kanske vill du ha hjälp med andra delar än bara städning, som att till exempel stryka blusar och skjortor? Tala om det för oss, så fixar vi strykning!

Tycker du ibland att tiden inte räcker till för att hinna med alla måsten? Vill du få mer tid över till det du verkligen vill göra? Vi på Hemfrid Linköping/Norrköping hjälper dig att släppa taget om att-göra-listan. Låt oss ta hand om städningen hemma hos dig, varje eller varannan vecka – du bestämmer. För att städningen ska bli precis så bra som möjligt och precis efter dina önskemål börjar vi alltid med ett hembesök inför första städtillfället.

Mer om vårt städabonnemang

Att ha ett städabonnemang hos Hemfrid Linköping/Norrköping innebär att du får regelbunden städning – så ofta du vill och på samma dag och tid, utfört av samma person. Vår städservice utformas precis efter dina önskemål. Varje hem är unikt, därför börjar vi alltid med ett kostnadsfritt hembesök då vi tillsammans med dig går igenom de behov som du har. Du blir sedan tilldelad en ”hemfridare” som utför städningen hos dig varje gång. Alla medarbetare genomgår utbildning hos oss, är fast anställda och omfattas av kollektivavtal. Våra egna städmedel som är märkta med Bra miljöval, samt ett städpaket med golvmopp och trasor, ingår i din städning och levereras direkt hem till dig.

Hemstäd med kvalitetsgaranti

Att våra kunder ska känna sig trygga är vår högsta prioritet. Därför är vi noggranna med säkerheten och de rutiner vi har kring känslig information och nyckelhantering etc. Skulle olyckan vara framme täcker våra försäkringar eventuella skador. Är du inte nöjd gäller vår kvalitetsgaranti vilket innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med så snabbt vi kan.

Pris för städhjälp - med RUT-avdrag

Att ha regelbunden städhjälp hos Hemfrid Linköping/Norrköping innebär att du betalar en fast avgift varje månad. Detta är ett förmånligare pris än om du hade betalat löpande per städtillfälle. Om du vill använda ditt RUT-avdrag dras det direkt på fakturan. Hela summan är avdragsgill förutom eventuell inställelseavgift och serviceavgift.

Fler tjänster med RUT-avdrag

Vi på Hemfrid i Linköping/Norrköping erbjuder fler tjänster som kan underlätta din vardag. Förutom regelbunden städhjälp kan vi hjälpa dig med fönsterputs, storstädning, flyttstädning. Alltid tillgängligt i Linköping och Norrköping med omnejd.

Andra tjänster vi erbjuder i Linköping - Norrköping

imbox logo