Vi gör det enkelt att återvinna!


Det är inte varje dag man orkar städa förrådet, sortera gamla prylar och åka till återvinningen. Och det är helt okej! Vi hjälper dig och tillsammans gör vi en insats för miljön!

Saker och prylar som går att ge ett nytt liv skänker vi till Myrorna. Övrigt skräp sorterar vi och lämnar på återvinningsanläggning. Allt tar vi med vid en och samma upphämtning!

Vi hämtar det mesta, allt ifrån möbler, madrasser, kläder, leksaker, böcker, skidor, vitvaror, elavfall och trädgårdsavfall. Sedan finns det vissa saker som klassas som farligt avfall som vi inte får hämta till exempel färg, kemikalier och läkemedel. 

Pris

Priset för tjänsten är 690 kr/kubik. 

 5 kubik = 1/4 lastbil

10 kubik =1/2 lastbil

20 kubik = Full lastbil

Vi tar ansvar för både den som utför jobbet och miljön. Vi har kollektivavtal och ansvarsförsäkring för alla som jobbar hos oss och även alla miljötillstånd som behövs. Precis som det ska vara!

Har du frågor eller vill boka? Maila atervinning@hemfrid.se , skicka gärna en bild på vad som ska hämtas. Du kan också höra av dig till kundservice på  0200-11 45 50. 

Tillsammans gör vi skillnad!

Obs! Till en början är denna tjänst endast tillgänglig i Stockholm men vi planerar att lansera i alla städer så snart vi kan. 


Vi är Hemfrid


Boka regelbunden hemstädning!


BÖRJA MED ATT BOKA ETT HEMBESÖK.

Vi börjar alltid med att hälsa på hemma hos dig. Så kan vi tillsammans gå igenom vad just du behöver hjälp med.

m2

Hör av dig!

Frågor om bokningar eller abonnemang? Ring oss på

0200-11 45 50

eller maila till info@hemfrid.se

Att jobba på Hemfrid


Anastasia

”Schyssta villkor, kollektivavtal och ansvarsförsäkring.”

Jag trivs väldigt bra på Hemfrid. Först och främst har vi roligt tillsammans allihop, men det är också skönt att veta att man har kollektivavtal och ansvarsförsäkring om något skulle hända.

VILL DU JOBBA PÅ HEMFRID?

Hemfrid växer! Just nu söker vi duktiga Hemfridare till Stockholm, Göteborg, Västerås, Uppsala, Malmö och Linköping.