Vi jobbar hos dig när du jobbar hemma
Vi är HemfridVår senaste rekrytering Electrolux PURE i9

Nyheter

Vår senaste rekrytering Electrolux PURE i9

Nu kan du komma hem varje dag i veckan utan att behöva störa dig på grus i hallen, smulor i köket eller damm under soffan. Vår senaste rekrytering hjälper dig att dammsuga mellan städtillfällena och skapa ännu mer flow i din vardag.

Nu kan du som Hemfrids-kund uppgradera ditt städabonnemang med robotdammsugaren PURE i9 från Electrolux. PURE i9 sköter sig helt självt och använder 3D Vision System™ för att navigera runt i ditt hem, även på de mest svåråtkomliga ytorna.

Den kan utan problem gå över trösklar som är upp till 2,2 cm tack vare ClimbForceDriver ™ och du kan styra den via en app i din smartphone. I appen kan du också göra en täckningskarta och hålla koll på live-statistik.

Robotdammsugaren kostar 249 kr/mån i 36 månader, därefter är roboten din. Vill du köpa ut den direkt kan du självklart göra det till ett pris av 8 000 kr.

Testa hemma i 1 månad, är du inte nöjd får du lämna tillbaka roboten. I robottjänsten ingår leverans och installation.

Som ny kund beställer du vid kundbesök. Som befintlig kund beställer du genom att maila till [email protected].

Hoppas att du kommer att gilla den lika mycket som vi!

Obs! Detta är ett pilotprojekt och till en början har vi endast möjlighet att leverera robotar till kunder i Stockholm. Men vi jobbar på att leverera i hela landet så snart vi bara kan.

scroll top