Vi jobbar hos dig när du jobbar hemma
Vi är HemfridMöt Anisa

Karriär

Möt Anisa

Anisa fick tips om jobbet på Hemfrid av en kompis. Idag jobbar hon som handledare och har även praktiserat på rekryteringsavdelningen.

Hur länge har du jobbat på Hemfrid?

I två år. Jag började på Hemfrid nästan direkt när jag kom till Sverige. Jag hade en kompis som jobbade som Hemfridare och tipsade mig om att söka.

Vad behöver man för att trivas med jobbet?

Jag tror att det allra viktigaste är att man gillar att skapa ordning och reda och tycker att det är kul att städa. Sen är det jättebra om man är positiv, tillitsfull och punktlig. Det kommer man långt med.

Vad är det bästa med jobbet?

Jag värdesätter kollektivavtal och trygga arbetsvillkor väldigt mycket. På Hemfrid har jag också fått många nya vänner och erfarenheter.

Jag fick även möjlighet att praktisera på rekryteringsavdelningen där jag fått lära mig mer om rekryteringsprocessen, träffat många människor och fått lära mig mer svenska. Det är väldigt spännande att få ta del av så många olika erfarenheter, kulturer och perspektiv, jag lär mig nya saker hela tiden. Min plan framöver är att plugga något inom HR. På Hemfrid har jag bestämt att jag vill jobba med HR-frågor och människor.

Bästa städtips?

Gör det lilla extra! Det är detaljerna som gör skillnad - exempelvis att damma inuti lampan eller att ställa barnens gosedjur i ordning. Det uppskattas alltid!

PERSONLIG FAKTA

  • Namn: - Anisa Vasili
  • Ålder: - 28
  • Roll på Hemfrid: - Hemfridare och handledare för nyanställda.
  • Från: - Albanien. Kom till Sverige för två år sedan via Grekland.
  • Utbildning: - Universitetsexamen i sociologi och kriminologi från Grekland.

Vill du bli en i vårt team? Just nu söker vi fler Hemfridare. Ansök här!