Livet på Hemfrid

Om oss

Ditt hem är tryggt i våra händer

När du väljer oss väljer du inte bara städbolag. Du väljer vem du ska lita på med nycklarna till ditt hem. Det är ett ansvar vi inte tar lätt på. Att vara marknadsledande ger oss många fördelar – inte minst när det kommer till trygghet. Vi kan med stolthet säga att vårt gedigna säkerhetsarbete genomsyrar hela vår verksamhet.
Hållbarhet

Hållbarhetsrapport 2022

En mer hållbar vardag och jobbskapande i fokus i Hemfrids Hållbarhetsrapport 2022.
Hållbarhet

Hållbarhetsrapport 2021

En mer hållbar vardag och jobbskapande i fokus i Hemfrids Hållbarhetsrapport 2021.
Karriär

”Det var viktigt för oss att anlita en aktör som var seriös”

Efter julen 2018 fick Gisela Franzén nog. Hon orkade inte städa undan stöket en gång till. Beslutet om att anlita hemstädning resulterade inte bara i ett rent hem, utan också mer kvalitetstid och en bättre relation med sin familj.
Hållbarhet

Hållbarhetsrapport 2019

En mer hållbar vardag och jobbskapande i fokus i Hemfrids Hållbarhetsrapport 2019.
Karriär

Möt Alexander Zubieta

”För mig är det viktigt att det är seriöst företag som erbjuder trygghet. Att företaget tar hand om sina anställda och har bra villkor med kollektivavtal och vidareutbildningar.”
Karriär

Möt Marcia Eunice

”Jag började som Hemfridare, sedan blev jag handledare och fick introducera nya kollegor in i yrket – idag leder jag ett serviceteam.”
Karriär

Spontanansökan

Vi vill alltid ligga steget före. Hittar du ingen passande tjänst på vår karriärsida nu får du mer än gärna "connecta" med oss. Så snart vi utannonserar en tjänst enligt dina önskemål kontaktar vi dig.
Karriär

Möt David

Varje dag jobbar vi med att skapa en enklare och mer friktionsfri vardag för våra kunder. Träffa några av våra chefer för att få en bättre förståelse för hur det är att vara en del av Hemfrid.