Om Hemfrid

Hemfrid är den ledande aktören för tjänster i hemmet. Vi vill inte bara leverera tjänster av högsta kvalitet – vi vill öka människors livskvalitet. Vår avancerade techplattform säkerställer sömlös tillgång till våra toppklassiga tjänster och vårt team av 3000 medarbetare delar samma mål: att ge våra kunder en enklare vardag.

Mer än bara service.

När du väljer oss väljer du mer än bara en städleverantör. Du väljer vem du ska lita på med nycklarna till ditt hem. Att vara marknadsledande ger oss många fördelar – inte minst när det kommer till trygghet. Vi är stolta över att ha några av branschens bästa villkor för våra medarbetare. Genom att sätta dem i första rummet vet vi att vi i gengäld får engagerade, dedikerade och kompetenta personer som arbetar för dig.

Kvalitet i varje detalj.

Vi investerar stort i vår personals utbildning för att alltid leverera högsta möjliga kvalitet. Skulle vi någon gång behöva skicka en vikarie till dig kan du känner dig säker på att de har genomgått samma grundliga urvalsprocess och gedigna utbildning som din ordinarie städare.

Stolthet i integration.

Som marknadsledare räcker det inte att sträva efter utmärkthet inom vår organisation – vi har ett ansvar för hela branschen. Våra anställda är vår ryggrad, och vi tar stolthet i att kunna erbjuda hållbara anställningsvillkor och hög sysselsättningsgrad. För många är vi deras första arbetsgivare i Sverige, och en viktig del i deras integration i samhället. Att vara den integrationsmotorn är en av våra viktigaste uppgifter.

Säkerhet i fokus.

Bland branschens bästa villkor

Genom att sätta personalen först, får vi engagerade och skickliga medarbetare som arbetar för dig.

Trygg process

Alla anställda genomgår vår certifieringsprocess. Du kan känna dig trygg med både vår personal och kvaliteten på våra tjänster.

Digital säkerhet

Vi investerar stort i digital säkerhet för att säkerställa att din information är trygg hos oss.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi hjälper dig gärna med allt från regelbunden städning till hantverkshjälp och flytt, så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig.

  • Hemstädning
  • Storstädning
  • Fönsterputs
  • Flyttstädning
  • Flytthjälp
  • Trädgårdshjälp
  • Hantverkshjälp
  • Kontorsstädning