Storstädning

Om man knappt hinner småstäda till vardags, hur ska man då hinna storstäda? Vi på Hemfrid kan hjälpa dig att ge hela hemmet ett lyft.

Fyll i fälten för att se pris

Så fungerar vår Storstädning

Vårt professionella städteam gör ordentligt rent ner till minsta lilla list och ser även till att städa på de ställen man ofta glömmer bort. Varje hem är unikt – därför anpassar vi vår städning efter dina önskemål. Vi städar så att det blir rent på riktigt.

  • Samtliga rum rengörs noggrant från golv till tak, vi dammar, dammsuger och våttorkar

  • Vi lägger extra energi på ditt kök och badrum då vi vet att dessa ofta behöver lite extra kärlek.

  • Fönsterputs är detaljen som gör skillnaden – självklart gör vi det vid samma tillfälle om du önskar.

Storstädning moment

  • Alla har kollektivavtal
  • Ansvarsförsäkring
  • Miljömärkta städmedel ingår

Varför Hemfrid?

icon

Utbildad personal med kollektivavtal

Alla våra anställda är utbildade och har fast anställning. För oss är trygghet viktigt och därför omfattas alla av kollektivavtal. Vi har många anställda med svenska som andraspråk och för dem erbjuder vi språkundervisning på jobbet. Vi ser varje individs potential och har intervjuat ett urval av alla dem som gjort karriär hos oss.

icon

Ansvarsförsäkring

Om en olycka skulle vara framme är vi noga med att ha en försäkring som täcker eventuella skador. Såklart är alla våra anställda också fullt försäkrade, både under arbetstid och till och från arbetet.

icon

Städmaterial ingår

Miljön finns utanför dörren. Det är ute vi tar frisk luft och vårt rena vatten. Därför har vi på Hemfrid valt att kontrollera våra produkter fullt ut genom att ta fram egna städmedel märkta med Bra Miljöval, tillverkade i Sverige, med förpackningar i sockerrör som är förnyelsebara till 85%.

icon

Kvalitetsgaranti

Vi garanterar mer flow i vardagen, därför vill vi snabbt ställa allt till rätta om det skulle vara något du är mindre nöjd med. Självklart har du kvalitetsgaranti, det gör det hela enkelt!

Om skattereduktion

Tjänsten ger rätt till skattereduktion. Det innebär att den är en hushållsnära tjänst (RUT) och att du som kund bara betalar 50 procent av arbetskostnaden. Skattereduktionen administreras av oss på Hemfrid när du får fakturan, allt för att göra det enkelt för dig.

Läs mer om RUT

Dags för en enklare vardag!

imbox logo