Tips och inspiration

Tips

Så fungerar Timbanken – din flexibla vän i vardagen

Vi vill att våra tjänster ska vara lika flexibla som de är enkla. Därför får du som är abonnemangskund hos oss tillgång till Timbanken. Med Timbanken kan du anpassa användningen av våra städtjänster efter dina behov – allt för att hålla ditt hem rent och fräscht året om, till en fast månadskostnad.
Tips

Vad ingår i vår storstädning?

Vår storstädningstjänst erbjuder en genomgående och detaljerad rengöring av ditt hem, skräddarsydd för att ge en oöverträffad renhetskänsla i varje hörn av din bostad. Tjänsten är utformad med omsorg och precision för att säkerställa att ditt hem inte bara ser rent ut utan också känns fräscht och välkomnande.
Städning

Hur ofta ska man städa?

Att hålla hemmet rent och fräscht är viktigt för att skapa en hälsosam och harmonsik miljö. Men hur ofta ska man egentligen städa? Det korta svar är ”Det beror på”. Ditt hems utformning, husdjur och småbarn är till exempel faktorer som påverkar hur ofta du bör städa.
Tips

Vad är skillnaden mellan hemstädning och storstädning?

Våra tjänster hemstädning och storstädning är två olika tjänster som hjälper dig att hålla ditt hem i strålande skick. Men vad är egentligen skillnaden?
Tips

Vad är en inledande storstädning?

Vi rekommenderar alla våra hemstädningskunder att börja med en inledande storstädning. Det är en grundlig och omfattande rengöring av ditt hem, från golv till tak, utformad för att skapa den perfekta grunden för regelbunden hemstädning.
Städning • Tvätt • Organisering

Välkomna våren och rensa undan vintern

Här hittar du smarta tips och trix för underlätta säsongsskiftet.
Städning

Fem fördelar med storstädning

Att upprätthålla ett rent och välordnat hem är grundläggande för vår trivsel och hälsa. Men ibland kan den djupgående rengöringen som krävs för att verkligen få det rent kännas som ett oöverstigligt hinder. Det är därför vi finns. Vår storstädning går utöver den regelbundna hemstädningen, och innefattar allt ifrån de största ytorna till de minsta detaljerna
Städning

5 fördelar med regelbunden hemstädning

Förutom att regelbunden hemstädning håller hemmet rent och prydligt kan det faktiskt påverka vårt mående. Vår hälsa, vårt välbefinnande och vår vardagseffektivitet är alla faktorer som påverkas av hur vårt hem ser ut.
Städning

Julstäda utan stress

Din guide till en bekymmersfri december
Städning

Oväntade gäster? Så snabbfixar du hemmet

Det händer oss alla – plötsligt är gästerna på väg och hemmet är långt ifrån redo. Men oroa dig inte, med några enkla knep kan du snabbt få ditt hem presentabelt igen. Här hittar du våra bästa tips för att snabbt på hemmet gästvänligt.
Trädgård

Gör uteplatsen redo för vintern

Vintern närmar sig, och det är dags att förbereda uteplatsen för de kalla månaderna. Visste du att du kan spara på både plånboken och miljön genom att använda dig av några klassiska husmorsknep? Här hittar du flera praktiska tips för att göra trädgård, uteplats eller balkong redo för vintern.
Städning

Danskt hygge hemma – små detaljer som gör skillnad

I tider av ökad stress och brist på tid för avkoppling är det extra viktigt att skapa en lugn och harmonisk atmosfär hemma. Varför inte låta dig inspireras av den danska konsten ”hygge” i ditt hem? Vi bjuder på sex tips för att omfamna det enkla.