Kontorsstädning

Ta hjälp av Hemfrid för kontors- och företagsstädning! Vi erbjuder lokalvård för er arbetsplats, bostadsrättsförening och andra lokaler. Ni får lokalvård med skräddarsydda lösningar för en ren och trivsam miljö, efter era behov. Vi städar med samma omsorg och noggrannhet som när vi städar ett hem. Låt ett proffs ta hand om städningen, så att ni kan tänka på annat.

Fyll i fälten för att se pris

Läs mer

Så fungerar vår Kontorsstädning

Med Hemfrids löpande städning av er lokal får ni en ren och trivsam miljö för alla som vistas i den. Ni får en personlig kontakt hos oss på Hemfrid som tillsammans med vår utbildade personal levererar städning med hög kvalitet, kontinuitet och flexibilitet. Dessutom ingår alltid Hemfrids svensktillverkade och miljömärkta städprodukter. Här nedan är exempel på upplägg.

Kontorsutrymmen

Vi dammsuger alla golv och mattor. Golven rengörs med fuktmopp. Vi dammar alla fria ytor. Alla fläckar på speglar, lister och dörrar tas bort. Papperskorgarna töms.

Toaletter

Vi rengör alla handfat och toaletter både in- och utvändigt.

Kök/Pentry

Vi rengör kök eller pentry. Arbetsbänk och diskbänk torkas av och görs rena.

Städmaterial

Vi tar med oss det städmaterial som behövs och det ingår i priset. Förbrukningsmaterial så som tvål, toalettpapper etc. kan du beställa hos oss på Hemfrid om du vill, säg bara till så fixar vi.

Boka in ett kostnadsfritt besök så kommer vi och berättar mer om vårt erbjudande och hur vi kan lägga upp städningen hos er.

Pris

Priserna som presenteras är exklusive moms.

Hemfrids tilläggstjänster

Utöver den löpande städningen erbjuder vi tilläggstjänster till kontoret, arbetsplatsen, bostadsrättsföreningen och andra lokaler.

Storstädning Med en återkommande Storstädning får ni extra rent i era lokaler. Vårt team lägger extra tid och energi på exempelvis kök, toaletter, tvättstugor eller där ni tycker att det behövs.

Fönsterputs Rena fönster ger ett professionellt intryck och vi bistår er med regelbunden Fönsterputs. Vi tar med oss alla redskap och det rengöringsmedel som behövs vilket ingår i tjänsten.

Enklare hantverk Med vår tjänst Enklare Hantverk avlastar vi er med att montera kontorsmöbler, sätta upp tavlor, hyllor, gardiner och teknisk utrustning samt med mindre snickeriuppdrag. Beskriv vad ni behöver hjälp med så tar vi med oss den utrustning som behövs.

Har ni andra behov? Vi kan ta hand om er återvinning, sköta inköp av era förbrukningsmaterial, ordna fruktkorgar, förse er med entrémattor samt mycket mer. Berätta vad som skulle underlätta för er så löser vi det!

Varför Hemfrid?

 • Utbildad personal med kollektivavtal

  Alla våra anställda är utbildade och har fast anställning. För oss är trygghet viktigt och därför omfattas alla av kollektivavtal. Vi har många anställda med svenska som andraspråk och för dem erbjuder vi språkundervisning på jobbet. Vi ser varje individs potential och har intervjuat ett urval av alla dem som gjort karriär hos oss.

 • Ansvarsförsäkring

  Om en olycka skulle vara framme är vi noga med att ha en försäkring som täcker eventuella skador. Såklart är alla våra anställda också fullt försäkrade, både under arbetstid och till och från arbetet.

 • Städmaterial ingår

  Miljön finns utanför dörren. Det är ute vi tar frisk luft och vårt rena vatten. Därför har vi på Hemfrid valt att kontrollera våra produkter fullt ut genom att ta fram egna städmedel märkta med Bra Miljöval, tillverkade i Sverige, med förpackningar i sockerrör som är förnyelsebara till 85%.

 • Kvalitetsgaranti

  Vi garanterar mer flow i vardagen, därför vill vi snabbt ställa allt till rätta om det skulle vara något du är mindre nöjd med. Självklart har du kvalitetsgaranti, det gör det hela enkelt!

Dags för en enklare vardag!

Få en prisuppskattning.

Boka
scroll top