Vi finns här för dig – så hanterar Hemfrid Covid19

Kontorsstädning

Det är lättare att koncentrera sig på sitt arbete när papperskorgarna är tömda och golvet är rent. Vi på Hemfrid städar på både små och medelstora kontor med precis samma omsorg och noggrannhet som när vi städar ett hem. Vårt jobb är att göra det trevligare där du spenderar en stor del av din tid.

Fyll i fälten för att se pris

Så fungerar vår Kontorsstädning

Vi städar när det passar er samt efter era behov och önskemål. Här nedan är ett exempel på upplägg.

Kontorsutrymmen

Vi dammsuger alla golv och mattor. Golven rengörs med fuktmopp. Vi dammar alla fria ytor. Alla fläckar på speglar, lister och dörrar tas bort. Papperskorgarna töms.

Toaletter

Vi rengör alla handfat och toaletter både in- och utvändigt.

Kök/Pentry

Vi rengör kök eller pentry. Arbetsbänk och diskbänk torkas av och görs rena.

Städmaterial

Vi tar med oss det städmaterial som behövs och det ingår i priset. Du som är kund står däremot för dammsugare. Förbrukningsmaterial så som tvål, toalettpapper etc. kan du beställa hos oss på Hemfrid om du vill, säg bara till så fixar vi.

Boka in ett kostnadsfritt besök så kommer vi och berättar mer om vårt erbjudande och hur vi kan lägga upp städningen hos er.

Pris

Priserna som presenteras är exklusive moms.

Varför Hemfrid?

 • Utbildad personal med kollektivavtal

  Alla våra anställda är utbildade och har fast anställning. För oss är trygghet viktigt och därför omfattas alla av kollektivavtal. Vi har många anställda med svenska som andraspråk och för dem erbjuder vi språkundervisning på jobbet. Vi ser varje individs potential och har intervjuat ett urval av alla dem som gjort karriär hos oss.

 • Ansvarsförsäkring

  Om en olycka skulle vara framme är vi noga med att ha en försäkring som täcker eventuella skador. Såklart är alla våra anställda också fullt försäkrade, både under arbetstid och till och från arbetet.

 • Städmaterial ingår

  Miljön finns utanför dörren. Det är ute vi tar frisk luft och vårt rena vatten. Därför har vi på Hemfrid valt att kontrollera våra produkter fullt ut genom att ta fram egna städmedel märkta med Bra Miljöval, tillverkade i Sverige, med förpackningar i sockerrör som är förnyelsebara till 85%.

 • Kvalitetsgaranti

  Vi garanterar mer flow i vardagen, därför vill vi snabbt ställa allt till rätta om det skulle vara något du är mindre nöjd med. Självklart har du kvalitetsgaranti, det gör det hela enkelt!

Om skattereduktion

Tjänsten ger rätt till skattereduktion. Det innebär att den är en hushållsnära tjänst (RUT) och att du som kund bara betalar 50 procent av arbetskostnaden. Skattereduktionen administreras av oss på Hemfrid när du får fakturan, allt för att göra det enkelt för dig.

Dags för en enklare vardag!

Få en prisuppskattning.

Boka
imbox logo