Så hanterar vi covid-19
Våttorkning golv

Städning för hem och kontor

Man kan göra allt själv eller så ber man om hjälp. Därför finns Hemfrid. Vi har varit proffs på städning i närmare 25 år, vi kan det här – så låt oss ta hand om städningen!

Veckostädning | Storstädning | Fönsterputs | Flyttstädning | Kontorsstädning

Läs mer om våra städtjänster

Städning och fönsterputs

 • Veckostädning

  Att ha veckostädning med oss innebär att du får regelbunden städning med skräddarsydda lösningar till en fast månadskostnad. Dessutom får du tillgång till alla våra andra RUT-tjänster. Ett abonnemang med extra allt.

  Läs mer om Veckostädning
 • Storstädning

  Få rent överallt, ned till minsta lilla list. I vår storstädning rengörs alla rum från golv till tak. Vårt team med Hemfridare lägger extra tid och särskilt fokus kök och badrum eller där du tycker det behövs.

  Läs mer om Storstädning
 • Flyttstädning

  Flyttstädningen där fönsterputs och karmtvätt ingår. Vi tar med all utrustning och självklart vårt miljömärkta städmaterial. Alltid med kvalitetsgaranti.

  Läs mer om flyttstädning
 • Kontorsstädning

  Städning av kontor, arbetsplats, bostadsrättsförening, lokal och butik. Hemfrids egna miljömärkta och skonsamma städprodukter ingår och vi städar efter era behov.

  Läs mer om Kontorsstädning
 • Fönsterputs

  Våra erfarna fönsterputsare tvättar dina fönster skinande rena. Vi tar med de redskap och det rengöringsmedel som behövs för ett glänsande resultat på alla sidor av rutorna. Om du önskar kan vi även erbjuda tvätt av fönsterkarmarna.

  Läs mer om Fönsterputs

Städning på din ort

Hemfrid har lokala kontor över nästan hela Sverige. I varje stad finns områdeschefer som tar ett helhetsansvar för din upplevelse, dina bokningar och kvaliteten på utförandet. Med skattereduktion och RUT-avdrag betalar du halva kostnaden på både städning och flytthjälp!

 • Stockholm

  Förutom abonnemang på städhjälp kan vi putsa fönster, klippa gräsmattan och sköta hela din flytt. Vi har många nöjda kunder i både Bromma, Lidingö och på Värmdö och tjänster för hela hushållet. Kontakta Hemfrid Stockholm idag!

 • Göteborg

  Oavsett om du bor i Mölndal, Hisingen och Västra Frölunda kan du få återkommande städhjälp varje vecka. Med ett städabonnemang hos Hemfrid så får du tid till annat. Vi är din städfirma i Göteborg!

 • Malmö

  Städhjälp i hemmet och flytthjälp med kostnadsfritt lån av flyttlådor. Hemfrid i Malmö, Lund och Helsingborg erbjuder återkommande hemstädning och enstaka tjänster som flyttstädning och fönsterputsning. Kontakta oss så hjälper vi dig!

 • Uppsala

  Hemfrid är din städfirma med kontor på Stationsgatan i Uppsala. Vi kan underlätta din vardag med allt från hemstädning, fönsterputs, storstädning och flytthjälp. Letar du efter städfirma i Björklinge eller Knivsta? Boka städhjälp med Hemfrid Uppsala.

 • Västerås

  Vi städar alla typer av hem i området kring Mälardalen - oavsett om du bor i lägenhet, villa, radhus eller på en gård. Låt oss hjälpa dig med regelbunden städning i Västerås, Örebro och Enköping.

 • Linköping - Norrköping

  Hemfrid är din städfirma i Linköping och Norrköping. Med vårt abonnemang för veckostädning ingår även andra RUT-tjänster som storstädning, flyttstädning och fönsterputs. Vi finns i både Vikingstad och Ljungsbro.

Vanliga frågor om Hemfrids städning

 • Om våra städtjänster
 • Om bokning och betalning
 • Vilka typer av städuppdrag tar ni?

  Vi erbjuder veckostädning, storstädning, fönsterputs, flyttstädning och kontorsstädning. I kontorsstädning ingår även städning av lokaler, bostadsrättsföreningar, trapphus och butiker.

 • På vilka orter städar ni?

  Vi städar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Linköping, Norrköping, Uppsala och Västerås med omnejd. Vissa städtjänster erbjuds på utvalda orter.

 • Varför ska jag välja Hemfrid för städning?

  När du anlitar oss får du städare som är utbildade i alla städningens moment, de är försäkrade, har kollektivavtal och du får garanti på städningen som utförts.

 • Lämnar ni garanti på er städning?

  Vi vill att du är nöjd med de tjänster som du bokar hos oss och lämnar självklart garanti på utförda städuppdrag.

  Veckostädning, kontorsstädning och städning i bostadsrättsförening Om du är mindre nöjd efter ett städtillfälle, hör av dig så rättar vi självklart till det så fort som möjligt.

  Storstädning Vi lämnar två (2) dagars garanti efter en storstädning.

  Flyttstädning Vi lämnar fem (5) dagars garanti efter en flyttstädning.

  Fönsterputs Vi lämnar två (2) dagars garanti efter en fönsterputs.

 • Ingår det städmedel när jag bokar städning er?

  Veckostädning I våra abonnemang med Veckostädning får du en grundutrustning med alla städmedel, trasor, moppar och moppskaft skickade till dig. Städmedlen fylls löpande på när de tar slut.

  Storstädning När du bokar Storstädning har vi med oss alla de medel som vi använder. Kostnaden, 25 kronor, adderas på din faktura efter Storstädningen.

  Flyttstädning När vårt team med Hemfridare flyttstädar bostaden du lämnat har de med sig all utrustning inklusive de städmedel som behövs för att göra rent från tak till golv. När du får fakturan är kostnaden för städmedlen, 25 kronor specificerade.

  Fönsterputs Våra fönsterputsare tar med sig det putsmedel de behöver för att putsa dina fönster.

 • Hur bokar jag städning?

  Veckostädning – Boka ett startmöte online så kontaktar vi dig.

  Storstädning, Flyttstädning och Fönsterputs – Boka direkt online.

  Kontorsstädning – Fyll i företagets uppgifter online och få en offert.

  Städning i bostadsrättsförening – E-posta till brf@hemfrid.se och få en offert.

  Du kan även kontakta oss på info@hemfrid.se eller ringa 0200-11 45 50 för att boka våra tjänster.

 • Vad kostar städning?

  Veckostädning Under ditt startmöte går du tillsammans med vår rådgivare igenom ditt städbehov, hur ofta du behöver städning samt hur många timmar per städtillfälle. Därefter får du en offert med ett pris per månad för just din veckostädning.

  Storstädning, Flyttstädning och Fönsterputs Fyll i dina uppgifter längst upp på respektive sida, Storstädning, Flyttstädning och Fönsterputs, så får du ett pris direkt online.

  Kontorsstädning Fyll i företagets uppgifter överst på den sidan så hör vi av oss till dig med ett prisförslag.

  Bostadsrättsförening E-posta till brf@hemfrid.se så återkommer vi med en offert.

 • Får jag RUT-avdrag för städning?

  Du kan få RUT-avdrag för städning i din privatbostad. Hälften av arbetskostnaden dras direkt av på fakturan du får när vi har städat hos dig så att du slipper hantera det med Skatteverket.

Kom igång med Veckostädning

Vi hjälper dig med regelbunden hemstädning och en enklare vardag. För bästa service börjar vi alltid med ett kostnadsfritt startmöte via telefon, video eller hembesök för att anpassa Veckostädningen efter dina behov.

Varför Hemfrid?

 • Utbildad personal

  Våra Hemfridare genomgår en omfattande utbildning med allt från materialkunskap och möbelvård till användning av städprodukter, klädvård och specialmedel.

 • Kvalitetsgaranti

  Hemfrids kvalitetsgaranti finns för att du alltid ska kunna känna dig trygg med de tjänster som du bokar hos oss. Garantin innebär att vi fortast möjligt åtgärdar det som eventuellt gått fel.

 • Ansvarsförsäkring

  Skulle olyckan vara framme så har Hemfrid en ansvarsförsäkring och står för de skador som orsakats av vår personal. Såklart är våra anställda också fullt försäkrade, både under arbetstid och till och från jobbet.

 • Miljömärkta städmedel

  Alla våra rengöringsprodukter som ingår i våra abonnemang är märkta med Bra Miljöval och tillverkade i Sverige. Förpackningarna är tillverkade av grön polyten.

Läs mer