Så hanterar vi covid-19
View over Stockholm local pages

Här finns Hemfrid nära dig

Välkommen till ett Hemfrid nära dig. Vi erbjuder städtjänster från Malmö till Uppsala och vår flytthjälp över nästan hela Sverige. Klicka på våra lokala regionkontor nedan för att läsa mer om städning på din ort.

Hitta ditt lokala kontor

Städning på din ort

Hemfrid har lokala kontor över nästan hela Sverige. I varje stad finns områdeschefer som tar ett helhetsansvar för din upplevelse, dina bokningar och kvaliteten på utförandet. Med skattereduktion och RUT-avdrag betalar du halva kostnaden på både städning och flytthjälp!

 • Stockholm

  Förutom abonnemang på städhjälp kan vi putsa fönster, klippa gräsmattan och sköta hela din flytt. Vi har många nöjda kunder i både Bromma, Lidingö och på Värmdö och tjänster för hela hushållet. Kontakta Hemfrid Stockholm idag!

 • Göteborg

  Oavsett om du bor i Mölndal, Hisingen och Västra Frölunda kan du få återkommande städhjälp varje vecka. Med ett städabonnemang hos Hemfrid så får du tid till annat. Vi är din städfirma i Göteborg!

 • Malmö

  Städhjälp i hemmet och flytthjälp med kostnadsfritt lån av flyttlådor. Hemfrid i Malmö, Lund och Helsingborg erbjuder återkommande hemstädning och enstaka tjänster som flyttstädning och fönsterputsning. Kontakta oss så hjälper vi dig!

 • Uppsala

  Hemfrid är din städfirma med kontor på Stationsgatan i Uppsala. Vi kan underlätta din vardag med allt från hemstädning, fönsterputs, storstädning och flytthjälp. Letar du efter städfirma i Björklinge eller Knivsta? Boka städhjälp med Hemfrid Uppsala.

 • Västerås

  Vi städar alla typer av hem i området kring Mälardalen - oavsett om du bor i lägenhet, villa, radhus eller på en gård. Låt oss hjälpa dig med regelbunden städning i Västerås, Örebro och Enköping.

 • Linköping - Norrköping

  Hemfrid är din städfirma i Linköping och Norrköping. Med vårt abonnemang för veckostädning ingår även andra RUT-tjänster som storstädning, flyttstädning och fönsterputs. Vi finns i både Vikingstad och Ljungsbro.

Kom igång med Veckostädning

Vi hjälper dig med regelbunden hemstädning och en enklare vardag. För bästa service börjar vi alltid med ett kostnadsfritt startmöte via telefon, video eller hembesök för att anpassa Veckostädningen efter dina behov.