Är ni vår nya partner?

Vi är alltid öppna för nya möjligheter genom partners. Om du ser ett värde i att samarbeta med oss på Hemfrid och bli en officiell partner till oss är du välkommen att höra av dig till oss.

Bli partner

Vi förenklar vardagen.

I över 26 år har vi på Hemfrid tagit hand om privatpersoners hem och sett till så att vardagspusslet går ihop. Vi är idag Nordens största leverantör inom hushållsnäratjänster. För oss är uppdraget att förenkla vardagen för dig, dina kunder och dina medarbetare.

Vad vi söker i ett partnerskap.

Vi tror att vägen till en förenklad vardag, rena hem och nöjda kunder är genom ett bra partnerskap. Därför håller vi alltid utkik efter partners som ger oss möjligheten till att ta hand om fler hem och som delar Hemfrids värderingar. Partners som vill bidra till en enklare vardag!

Om du ser ett värde i att samarbeta med oss på Hemfrid och bli en officiell partner till oss är du välkommen att höra av dig till oss.

Bli partner

Vill du förenklar vardagen för dina anställda?

Vår hemstädningstjänst är perfekt för företag som vill erbjuda sina anställda en ovärderlig förmån som kommer att göra deras liv mycket enklare.

Hemstädning som löneförmån