Städning som löneförmån

Vår hemstädningstjänst är perfekt för företag som vill erbjuda sina anställda en ovärderlig förmån som kommer att göra deras liv mycket enklare. Kontakta oss för mer information om hur våra professionella hemstädningstjänster kan hjälpa dig att skapa en renare och mer bekväm livsstil för dina anställda.

Kontakta oss

Vi förenklar vardagen för dina anställda.

I över 26 år har vi på Hemfrid tagit hand om privatpersoners hem och sett till så att vardagspusslet går ihop. Vi är idag Nordens största leverantör inom hushållsnäratjänster. För oss är uppdraget att förenkla vardagen för dig, dina kunder och dina medarbetare. Längre ned på den här sidan finner du en FAQ om hur du kan ge dina anställda hemstädning som en löneförmån.

Städning är bra för hälsan.

Flertalet undersökningar visar på att ett rörigt hem kan göra oss trötta, nedstämda och stressade på grund av känslan att ett oavslutat projekt hänger över oss. Det kan i förlängningen vara en av många anledningar till att vi blir utbrända. Med hemstädning som löneförmån kan du hjälpa dina anställda till en bättre tillvaro inte bara på jobbet men även hemma.

Kontakta oss

Vanliga frågor om hemstädning som löneförmån

 • Hur fungerar det för dig som arbetsgivare?

  Istället för att låta den anställde ansöka om skattereduktion i deklarationen, så betalas en ”extralön” ut till den anställda och sedan dras ett nettolöneavdrag för hemstädningen. Fakturan tilldelas den anställda men skickas till arbetsgivaren

 • Hur beställer du som anställd hemstädning som löneförmån?

  Ta kontakt med din arbetsgivare och ta sedan tillsammans kontakt med oss för att boka in hemstädning.

 • Hur mycket hushållsarbete (hemstädning) kan man få som löneförmån?

  Den sammanlagda arbetskostnaden måste minst uppgå till 1000 kr och högst 100 000 kr.

  Läs mer på Skatteverkets hemsida här