Tradgard-bil-bak-16-9

Vi tar hand om din trädgård.

Gräsklippning, rabattrensning, lövkrattning och fruktträdsbeskärning? Vi hjälper dig oavsett om det gäller enskilda uppdrag eller en prenumeration för hela säsongen.

Våra trädgårdstjänster

Oavsett om du har en liten radhustäppa eller en stor lummig trädgård har vi trädgårdshjälp som passar just dig.

 • Trädgårdshjälp
 • Vår-och höststädning
 • Semesterservice

Mer än bara service.

Tryggt

Du kan känna dig trygg med både vår personal och kvaliteten på våra tjänster. Vårt team av noggrant utvalda och utbildade medarbetare har branschens bästa villkor och är lika engagerade som de är skickliga. Självklart använder vi miljövänliga produkter.

Flexibelt

Vi formar våra tjänster efter dig. Med tillgång till hela vårt breda tjänsteutbud formar vi varje detalj efter dina behov. Du kan känna dig säker på att resultatet alltid blir precis som du vill.

Enkelt

Det är enkelt att vara kund hos oss. Våra innovativa tjänster, tekniska lösningar och dedikation till tillgänglighet gör att du kan räkna med ett friktionsfritt och smidigt samarbete.

Om Hemfrid
 • Trädgårdshjälp
  ”Vi rekommenderar er å det varmaste till vänner o bekanta.”
  Ingrid
 • Trädgårdshjälp
  ”De var proffsiga, vänliga, tålmodiga, pedagogiska och kreativa. Trädgården fick ett rejält lyft och vi skulle inte tveka att anlita Hemfrid igen.”
  Maria och Hans
 • Trädgårdshjälp
  ”Jag fick ett väldigt proffsigt bemötande och goda råd, utförandet och servicen på plats överträffade förväntningarna.”
  Anna

Vanliga frågor om trädgårdshjälp

 • Vilka trädgårdstjänster erbjuder ni?

  Vi erbjuder många olika tjänster inom trädgård. Vi utför både enstaka uppdrag, löpande skötsel och semesterskötsel. Vi kan till exempel hjälpa till med gräsklippning, klippa häckar, trädbeskärning, rensa ogräs och kratta löv. Vi kan anlägga mindre planteringar som inte kräver maskinell utrustning. Vi kan även köpa in blommor och växter till dig.

  De flesta av momenten är rut-berättigade och de som inte är det är markerade på vår trädgårdssida. Vi tar med oss egna verktyg och redskap, men du behöver ge oss tillgång till vatten och vattenslang om du önskar att vi vattnar trädgården. Läs mer om våra trädgårdstjänster här.

 • På vilka orter finns trädgårdshjälp?

  För tillfället erbjuder vi trädgårdshjälp i Stockholm med omnejd. Om du skriver in ditt postnummer i rutan högst upp på sidan så kan du se om vi erbjuder trädgårdshjälp där du bor.

 • Är era trädgårdsarbetare utbildade?

  Ja, alla våra trädgårdsmästare är utbildade, och våra trädgårdsarbetare har självklart certifikat för grövre verktyg.

 • Tar ni med alla verktyg/saker ni behöver?

  Ja, vi tar med allt vi behöver så som gräsklippare, stegar, verktyg, gödsel, säckar etc. Vid vattning behöver ni dock tillhandahålla slang och tillgång till vatten

 • Kan ni komma ut och titta innan ni lämnar prisförslag?

  Om uppdraget kräver ett kundbesök, så kommer vi självklart ut och tittar. Annars räcker det oftast med en beskrivning och eventuellt bild som du kan skicka till oss, så återkommer vi med ett prisförslag till dig.

 • Vad händer om jag inte är nöjd?

  Du som kund har alltid garanti på utfört arbete. Om du inte är nöjd så kontaktar du oss på tradgard@hemfrid.se eller ringer vår kundtjänst på 010-555 85 00.