Vi jobbar hos dig när du jobbar hemma

Trädgårdshjälp

Alla vill vi ha en fin och rogivande trädgård men ibland räcker varken tiden eller kunskaperna till. På Hemfrid har vi skickliga och erfarna trädgårdsmästare och trädgårdsarbetare som inte bara tar hand om det löpande underhållet, utan även hjälper dig skapa den trädgård du alltid drömt om.

Fyll i fälten för att se pris

Läs mer

Vad ingår i trädgårdshjälp?

När varken tid eller kunskap räcker till så står vi beredda med erfarna trädgårdsmästare och trädgårdsarbetare. Vi underhåller och fixar fram den trädgården du drömt om. Din trädgård och dina behov är utgångspunkten vi går efter när vi sätter ihop ett team med utbildad personal. Och vet du vad, all vanlig skötsel räknas in under RUT-avdraget:

  • Löpande underhåll av det enklare slaget, som gräsklippning, ogräsrensning, vattning och röjning etc.
  • Förebyggande insatser, som mossbekämpning, gödning av rabatter och gräsmatta, grävning av land etc.
  • Klippning och beskärning av häckar, rosenbuskar och träd etc.
  • Fällning av träd och stubbfräsning.

Övrig trädgårdsservice Självklart hjälper vi dig även med tjänster utöver RUT-avdraget. Det kan till exempel vara nyplantering, anläggningsarbeten eller rådgivning.

Pris

När vi har kartlagt dina behov sätter vi ihop ett passande team av trädgårdsmästare och/eller trädgårdsarbetare och prissätter din tjänst därefter.

Varför Hemfrid?

  • Ansvarsförsäkring

    Om en olycka skulle vara framme är vi noga med att ha en försäkring som täcker eventuella skador. Såklart är alla våra anställda också fullt försäkrade, både under arbetstid och till och från arbetet.

Trädgårdshjälp ingår i RUT-avdraget

Tjänsten ger rätt till skattereduktion. Det innebär att den är en hushållsnära tjänst (RUT) och att du som kund bara betalar 50 procent av arbetskostnaden. Skattereduktionen administreras av oss på Hemfrid när du får fakturan, allt för att göra det enkelt för dig.

Dags för en enklare vardag!

Få en prisuppskattning.

Boka