Stadprodukter-16-9

Hemfrids egna städprodukter

Smutsiga golv, kladdiga fingeravtryck på diskbänken eller tuschpennor som "råkat" rita på väggen. Vi har produkterna som hjälper dig att göra rent på alla ställen i hemmet, samtidigt som de är schyssta mot miljön. Beställ hem dem från apotea.se.

Alla våra produkter är märkta med Bra Miljöval. De är tillverkade i Sverige av ett klimatneutralt företag. För mer information om tillverkning se www.klimatneutral.se.

Förpackningarna är tillverkade av grön polyeten, en innovativ miljöplast som baseras på minst 85% förnyelsebar råvara – sockerrör. Tänk på att rätt dosering minimerar miljöpåverkan!

Allrent

Vårt allrent är drygt och tar snabbt bort fläckar från golv till tak utan att skada ytan. Det är snällt mot naturen och luktar gott av citrus.

Rapssåpa

Hemfrids rapssåpa innehåller förnyelsebara råvaror och är snäll mot naturen. Den gör rent och fint och tar hand om ömtåliga ytor som stenskivor och sten- och trägolv.

Diskmedel

Hemfrids diskmedel innehåller förnyelsebara, klimatsmarta råvaror som effektivt löser fett och intorkade matrester. Diskmedlet fungerar även riktigt bra till fönsterputsning.

WC/Badrummet

Vårt WC/Badrumsrent tar snabbt och effektivt bort kalkavlagringar, tvålrester och svårare smuts. Det får dessutom ditt badrum att dofta gott av citrus.

Skurkräm

Hemfrids skurkräm gör diskbänkar, keramikhällar, kakel och badkar skinande rena. Den tar sig an de allra fulaste fläckar utan att lämna några repor.

Universalpasta

Vår universalpasta gör skinande rent på alla ytor som utsätts för mycket vatten. Perfekt till badkar och diskho, och även till att putsa gamla mässingsljusstakar.

Handtvål

Vår handtvål är mild och ser till att dina händer blir riktigt rena på ett skonsamt sätt. Den doftar naturligt gott av grönt te och bergamott.

Alla våra produkter finns att beställa hem från apotea.se.