Vill du kontakta oss?

Har du en fråga om våra tjänster? Eller undrar du hur det egentligen funkar med rutavdraget? De flesta frågor och svar kan du hitta på vår FAQ-sida. Annars är du alltid varmt välkommen att höra av dig till vår kundservice på 010-555 85 00 eller info@hemfrid.se.

Behöver du nå oss akut under helgen?

Om du har en bokad tjänst under en lördag, söndag eller helgdag och behöver komma i akut kontakt med oss samma dag, gällande din bokning, kan du nå oss på vårt journummer: 070 445 37 73 (lör-sön: kl. 9.00-17.00).

För övriga frågor om fakturor eller bokningar så ber vi dig återkomma nästföljande vardag på vårt ordinarie nummer: 010-555 85 00 eller på [email protected].

Är ni vår nya partner?

Vi är alltid öppna för nya möjligheter genom partners. Om du ser ett värde i att samarbeta med oss på Hemfrid och bli en officiell partner till oss är du välkommen att klicka på knappen för att läsa mer.

Vår partnersida

Vi förenklar vardagen för dina anställda.

Vår hemstädningstjänst är perfekt för företag som vill erbjuda sina anställda en ovärderlig förmån som kommer att göra deras liv mycket enklare. Så varför inte överraska dina anställda med denna fantastiska förmån idag? Klicka på knappen för att läsa mer om hur våra professionella hemstädningstjänster kan hjälpa dig att skapa en renare och mer bekväm livsstil för dina anställda.

Hemstädning som löneförmån

Vill du jobba på Hemfrid?

Hos oss arbetar städare, flyttare, affärsutvecklare, marknadsförare och många fler. Vi letar alltid efter nya kollegor som kan hjälpa oss på vår resa. Är det du? Läs mer om våra lediga tjänster på vår karriärssida.

Vår karriärsida