Kok-bord

Städhjälp i Borås.

Ibland är måstena för många och timmarna för få. Därför finns Hemfrid. Vi hjälper dig med allt inom städning.
  • Just nu! Boka hemstädning och få 50 % rabatt på din första faktura.

Våra tjänster i Borås

Vi hjälper dig gärna med allt från regelbunden städning till fönsterputs och flyttstädning, så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig.

  • Hemstädning
  • Storstädning
  • Fönsterputs
  • Flyttstädning
  • Kontorsstädning

Mer än bara service.

Tryggt

Du kan känna dig trygg med både vår personal och kvaliteten på våra tjänster. Vårt team av noggrant utvalda och utbildade medarbetare har några av branschens bästa villkor och är lika engagerade som de är skickliga.

Flexibelt

Vi formar våra tjänster efter dig. Med tillgång till hela vårt breda tjänsteutbud formar vi varje detalj efter dina behov. Du kan känna dig säker på att resultatet alltid blir precis som du vill.

Enkelt

Det är enkelt att vara kund hos oss. Våra innovativa tjänster, tekniska lösningar och dedikation till tillgänglighet gör att du kan räkna med ett friktionsfritt och smidigt samarbete.

Om Hemfrid

Hemfrid i Borås.

Välkommen till vårt pålitliga och kvalitetsinriktade team i Borås! Oavsett om vi utför din löpande hemstädning eller utför en grundlig storstädning kan du lita på att vi överträffar dina förävntningar. Våra erfarna medarbetare, utbildade för högsta kvalitet, använder svenska, miljövänliga städprodukter. Vi förstår vikten av ett rent hem och strävar efter att ge dig mer tid för dina passioner. Dessutom är vi alltid redo att anpassa våra tjänster för att passa dina specifika behov och önskemål.

Öppettider
Må-Fr: 08-16, Lö-Sö: Stängt