Kok-bord

Städhjälp i Eskilstuna.

Ibland är måstena för många och timmarna för få. Därför finns Hemfrid. Vi hjälper dig med allt inom städning.

Våra tjänster i Eskilstuna

Vi hjälper dig gärna med allt från regelbunden städning till fönsterputs och flyttstädning, så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig.

 • Hemstädning
 • Fönsterputs
 • Storstädning
 • Flyttstädning
 • Kontorsstädning

Mer än bara service.

Tryggt

Du kan känna dig trygg med både vår personal och kvaliteten på våra tjänster. Vårt team av noggrant utvalda och utbildade medarbetare har några av branschens bästa villkor och är lika engagerade som de är skickliga.

Flexibelt

Vi formar våra tjänster efter dig. Med tillgång till hela vårt breda tjänsteutbud formar vi varje detalj efter dina behov. Du kan känna dig säker på att resultatet alltid blir precis som du vill.

Enkelt

Det är enkelt att vara kund hos oss. Våra innovativa tjänster, tekniska lösningar och dedikation till tillgänglighet gör att du kan räkna med ett friktionsfritt och smidigt samarbete.

Om Hemfrid

Hemfrid i Eskilstuna.

I Eskilstuna tar vi städningen till en ny nivå. Vårt team erbjuder allt från grundlig hemstädning till fönsterputs, alltid med dina behov i fokus. Vi använder miljövänliga produkter och är dedikerade till att leverera exceptionell service. Vår personal är inte bara skickliga, utan också engagerade i att ge dig ett rent och behagligt hem. Vi förstår hur viktigt det är med en ren och välkomnande miljö, och vi är här för att uppfylla dina förväntningar.

Här finns vi i Eskilstuna

 • Björnlunda
  Eskilstuna
  Husby-Rekarne
  Hållsta
  Kungsör
  Kvicksund
  Malmköping
  Mariefred
  Nykvarn
  Skogstorp
  Stallarholmen
  Stjärnhov
  Stora Sundby
  Strängnäs
  Torshälla
  Ärla
  Åkers Styckebruk
Öppettider
Kontakta oss för att boka en besökstid