Enklare hantverk

Tycker du också att det är jobbigt med de där “småprojekten” hemma som aldrig blir gjorda? Vi hjälper dig att skruva upp hyllor, montera möbler och hänga upp tavlor som aldrig kommit upp på väggen – en gång för alla.

Fyll i fälten för att se pris

Läs mer

Hjälp med enklare hantverk?

Vi kan hjälpa dig med det mesta, som att montera möbler, hänga upp hyllor, tavlor, sätta upp gardiner eller borra det där hålet för att få upp den nya lampan. Det finns ofta en massa ofärdiga hemmafix som det inte finns tid att röja undan, men som stirrar en i vitögat gör sig påminda varje gång man kommer hem. Därför står vi beredda med en hantverkshjälp som inte behöver vara så krånglig. Tvärtom! Du bestämmer vad vi ska bocka av på din att-göra-listan.

Pris hantverk

350 kr/tim med rotavdrag (500 kr/tim utan rotavdrag). Minimidebitering är 2 timmar. Materialet står du för själv men vi tar självklart med oss typisk hantverkarutrustning.

Varför Hemfrid?

  • Ansvarsförsäkring

    Om en olycka skulle vara framme är vi noga med att ha en försäkring som täcker eventuella skador. Såklart är alla våra anställda också fullt försäkrade, både under arbetstid och till och från arbetet.

  • Kvalitetsgaranti

    Vi garanterar mer flow i vardagen, därför vill vi snabbt ställa allt till rätta om det skulle vara något du är mindre nöjd med. Självklart har du kvalitetsgaranti, det gör det hela enkelt!

  • Utbildad personal med kollektivavtal

    Alla våra anställda är utbildade och försedda med fast anställning. För oss är trygghet viktigt och därför omfattas alla av kollektivavtal.

Enklare hantverk ingår i ROT-avdraget

Tjänsten har en skattereduktion - ROT. Det innebär att du får dra av 30 procent av arbetskostnaden. Skattereduktionen administreras av oss på Hemfrid när du får fakturan, allt för att göra det enkelt för dig.

Dags för en enklare vardag!

Få en prisuppskattning.

Boka