Kok-bord

Städhjälp i Helsingborg.

Ibland är måstena för många och timmarna för få. Därför finns Hemfrid. Vi hjälper dig med allt inom städning.

Våra tjänster i Helsingborg

Vi hjälper dig gärna med allt från regelbunden städning till fönsterputs och flyttstädning, så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig.

 • Hemstädning
 • Storstädning
 • Fönsterputs
 • Flyttstädning
 • Kontorsstädning

Mer än bara service.

Tryggt

Du kan känna dig trygg med både vår personal och kvaliteten på våra tjänster. Vårt team av noggrant utvalda och utbildade medarbetare har några av branschens bästa villkor och är lika engagerade som de är skickliga.

Flexibelt

Vi formar våra tjänster efter dig. Med tillgång till hela vårt breda tjänsteutbud formar vi varje detalj efter dina behov. Du kan känna dig säker på att resultatet alltid blir precis som du vill.

Enkelt

Det är enkelt att vara kund hos oss. Våra innovativa tjänster, tekniska lösningar och dedikation till tillgänglighet gör att du kan räkna med ett friktionsfritt och smidigt samarbete.

Om Hemfrid

Hemfrid i Helsingborg.

Vi erbjuder flexibel och trygg städning i Helsingborg med omnejd. Vi erbjuder alltifrån oss på löpande hemstädning till engångstjänster så som fönsterputs eller flyttstädning. Tack vare vår storlek kan vi med kort varsel hitta hjälp om din ordinarie Hemfridare skulle vara sjuk, och vår grundliga certifieringsprocess säkerställer att du får ett lika skinande resultat. Vår målsättning är att ge dig mer tid för det du älskar, medan vi tar hand om städningen. Dessutom är vi kända för att lyssna på våra kunders unika önskemål, vilket gör att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar för varje hem.

Här finns vi i Helsingborg

 • Allerum
  Arild
  Domsten
  Gantofta
  Höganäs
  Jonstorp
  Kattarp
  Mölle
  Mörarp
  Nyhamnsläge
  Påarp
  Ramlösa
  Rydebäck
  Råå
  Skäret
  Strandhagen
  Vallåkra
  Viken
Öppettider
Må-Fr: 08-16, Lö-Sö: Stängt