Kok-bord

Städhjälp i Jönköping.

Ibland är måstena för många och timmarna för få. Därför finns Hemfrid. Vi hjälper dig med allt inom städning.

Våra tjänster i Jönköping

Vi hjälper dig gärna med allt från regelbunden städning till fönsterputs och flyttstädning, så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig.

 • Hemstädning
 • Fönsterputs
 • Storstädning
 • Flyttstädning
 • Kontorsstädning

Mer än bara service.

Tryggt

Du kan känna dig trygg med både vår personal och kvaliteten på våra tjänster. Vårt team av noggrant utvalda och utbildade medarbetare har några av branschens bästa villkor och är lika engagerade som de är skickliga.

Flexibelt

Vi formar våra tjänster efter dig. Med tillgång till hela vårt breda tjänsteutbud formar vi varje detalj efter dina behov. Du kan känna dig säker på att resultatet alltid blir precis som du vill.

Enkelt

Det är enkelt att vara kund hos oss. Våra innovativa tjänster, tekniska lösningar och dedikation till tillgänglighet gör att du kan räkna med ett friktionsfritt och smidigt samarbete.

Om Hemfrid

Hemfrid i Jönköping.

Välkommen till förstklassig städservice i Jönköping. Vårt team är inte bara utbildat i hantverket, utan också dedikerat till att förbättra din livskvalitet. Vi erbjuder allt hemstädning till fönsterputs och storstädning, och våra tjänster är flexibla för att passa just dina behov. Upplev skillnaden som en ren och välskött bostad gör i ditt liv! Med vårt engagemang för kvalitet och kundservice är vi här för att säkerställa att ditt hem alltid känns som en fristad.

Här finns vi i Jönköping

 • Bankeryd
  Forserum
  Gränna
  Habo
  Hok
  Huskvarna
  Jönköping
  Landsbro
  Lekeryd
  Malmbäck
  Mullsjö
  Månsarp
  Norrahammar
  Nässjö
  Taberg
  Tenhult
  Vaggeryd
  Visingsö
Öppettider
Kontakta oss för att boka en besökstid