Alexander Zubieta

Möt Alexander Zubieta

Hur är det att jobba på Hemfrid?

–Det bästa med jobbet är att vi gör skillnad varje dag och underlättar vardagen för våra kunder. Man blir glad och stolt när man kan hjälpa till och kunderna är nöjda. Varje hem är som en ny värld och jag lär mig ständigt nya saker.

Vilka förväntningar har du på en arbetsgivare som Hemfrid?

–För mig är det viktigt att det är seriöst företag som erbjuder trygghet. Att företaget tar hand om sina anställda och har bra villkor med kollektivavtal och vidareutbildningar. För mig har det också varit avgörande att jag haft så bra chefer. De har uppmuntrat mig till utveckling, sett att jag är en driven person och erbjudit mig utbildningar för att kunna ta nästa steg i karriären.

Hur ser möjligheten att utvecklas och att klättra inom företaget ut?

–Jag har jobbat här i nästan 9 år för att jag trivs så bra med både arbetsuppgifter, kollegor och chefer. Från första arbetsdagen har det varit en resa där jag hela tiden fått nya möjligheter. När jag kom till Sverige och började på Hemfrid så arbetade jag först med fönsterputs. Att få ett första jobb betyder jättemycket. Det är inte bara ett första steg in på arbetsmarknaden utan även vägen in i det svenska samhället.

Hur ser en vanlig arbetsdag på Hemfrid ut för dig?

–De senaste fyra åren har jag arbetat som teamledare och då ser alla dagar olika ut. Jag är länken mellan kunder, chefer och anställda och arbetar med att samordna olika resurser. Under högsäsong får jag även rycka in själv ganska ofta och hjälpa till där det behövs, med det som behövs.

Hur ser dina framtida karriärplaner ut?

–Jag vill fortsätta bidra till Hemfrids utveckling. Det området som jag helst skulle vilja utvecklas mer inom är personalansvar.

Personlig fakta

Namn: Alexander Zubieta

Ålder: 32

Roll på Hemfrid: Hemfridare och team leader inom Flytthjälp och Storstädning

Vill du bli en i vårt team? Just nu söker vi fler Hemfridare. Ansök här!