Kok-bord

Städhjälp i Katrineholm.

Ibland är måstena för många och timmarna för få. Därför finns Hemfrid. Vi hjälper dig med allt inom städning.
 • Just nu! Boka hemstädning och få 50 % rabatt på din första faktura.

Våra tjänster i Katrineholm

Vi hjälper dig gärna med allt från regelbunden städning till fönsterputs och flyttstädning, så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig.

 • Hemstädning
 • Fönsterputs
 • Storstädning
 • Flyttstädning
 • Kontorsstädning

Mer än bara service.

Tryggt

Du kan känna dig trygg med både vår personal och kvaliteten på våra tjänster. Vårt team av noggrant utvalda och utbildade medarbetare har några av branschens bästa villkor och är lika engagerade som de är skickliga.

Flexibelt

Vi formar våra tjänster efter dig. Med tillgång till hela vårt breda tjänsteutbud formar vi varje detalj efter dina behov. Du kan känna dig säker på att resultatet alltid blir precis som du vill.

Enkelt

Det är enkelt att vara kund hos oss. Våra innovativa tjänster, tekniska lösningar och dedikation till tillgänglighet gör att du kan räkna med ett friktionsfritt och smidigt samarbete.

Om Hemfrid

Hemfrid i Katrineholm.

I Katrineholm med omnejd är vårt företag synonymt med pålitlig och högkvalitativ städservice. Vårt team är utbildat och engagerat i att leverera de bästa resultaten, med våra egna miljövänliga, svenska produkter. Vi är här för att göra ditt hem skinande rent och ge dig mer tid för det du älskar. Upptäck skillnaden med vår hemstädning.

Här finns vi i Katrineholm

 • Björkvik
  Flen
  Hälleforsnäs
  Högsjö
  Julita
  Katrineholm
  Mellösa
  Näshulta
  Rejmyre
  Sköldinge
  Sparreholm
  Valla
  Vingåker
  Västra Näshulta

Katrineholm 

Öppettider
Kontakta oss för att boka en besökstid