Kok-bord

Städhjälp i Motala.

Ibland är måstena för många och timmarna för få. Därför finns Hemfrid. Vi hjälper dig med allt inom städning.
 • Just nu! Boka hemstädning och få 50 % rabatt på din första faktura.

Våra tjänster i Motala

Vi hjälper dig gärna med allt från regelbunden städning till fönsterputs och flyttstädning, så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig.

 • Hemstädning
 • Fönsterputs
 • Storstädning
 • Flyttstädning
 • Kontorsstädning

Mer än bara service.

Tryggt

Du kan känna dig trygg med både vår personal och kvaliteten på våra tjänster. Vårt team av noggrant utvalda och utbildade medarbetare har några av branschens bästa villkor och är lika engagerade som de är skickliga.

Flexibelt

Vi formar våra tjänster efter dig. Med tillgång till hela vårt breda tjänsteutbud formar vi varje detalj efter dina behov. Du kan känna dig säker på att resultatet alltid blir precis som du vill.

Enkelt

Det är enkelt att vara kund hos oss. Våra innovativa tjänster, tekniska lösningar och dedikation till tillgänglighet gör att du kan räkna med ett friktionsfritt och smidigt samarbete.

Om Hemfrid

Hemfrid i Motala.

Vi erbjuder våra professionella städtjänster i Motala med omnejd. Oavsett om du är intresserad av löpande hemstädning eller hjälp med en fönsterputs är vi det enkla valet. Vårt team använder våra egna miljövänliga, svenska produkter och är dedikerade till att leverera konsekvent hög kvalitet. Vi är här för att hjälpa dig njuta av ett rent hem och mer tid för det som betyder mest. Vi förstår vikten av att ditt hem ska kännas som en fristad, och vi arbetar hårt för att överträffa dina förväntningar.

Här finns vi i Motala

 • Arneby
  Borensberg
  Borghamn
  Boxholm
  Fornåsa
  Klockrike
  Mantorp
  Mjölby
  Motala
  Skänninge
  Sommen
  Tjällmo
  Tranås
  Vadstena
  Väderstad
  Ydre
  Ödeshög
Öppettider
Kontakta oss för att boka en besökstid