såpa

En ännu enklare vardag

Du behöver inte längre tänka på om du har rätt städmedel hemma eller om det är något som behövs fyllas på när du har städning. Det ordnar vi! Vi tar hand om ditt städskåp och fyller på automatiskt vid behov. Produkterna levereras direkt hem till din dörr.

Vi har tagit fram en serie miljömärkta städprodukter som skonsamt och effektivt gör rent på alla ställen i ditt hem.

Alla våra produkter är märkta med Bra Miljöval. De är tillverkade i Sverige av ett klimatneutralt företag. För mer information om tillverkning se www.klimatneutral.se

Förpackningarna är tillverkade av grön polyten, en innovativ miljöplast som baseras på minst 85% förnybar råvara – sockerrör.

Följande produkter ingår i städabonnemanget för dig som är kund privat:

Allrent

Vårt allrent är drygt och tar snabbt bort fläckar från golv till tak utan att skada ytan. Det är snällt mot naturen och luktar gott av citrus.

Rapssåpa

Hemfrids rapssåpa innehåller förnybara råvaror och är snäll mot naturen. Den gör rent och fint och tar hand om ömtåliga ytor som stenskivor och sten- och trägolv.

Diskmedel

Hemfrids diskmedel innehåller förnybara, klimatsmarta råvaror som effektivt löser fett och intorkade matrester. Diskmedlet fungerar även riktigt bra till fönsterputsning.

WC/Badrumsrent

Vårt WC/Badrumsrent tar snabbt och effektivt bort kalkavlagringar, tvålrester och svårare smuts. Det får dessutom ditt badrum att dofta gott av citrus.

Universalpasta

Vår universalpasta gör skinande rent på alla ytor som utsätts för mycket vatten. Perfekt till badkar och diskho, och även till att putsa gamla mässingsljusstakar.

Skurkräm

Hemfrids skurkräm gör diskbänkar, keramikhällar, kakel och badkar skinande rena. Den tar sig an de allra fulaste fläckar utan att lämna några repor.

Handtvål (bonus)

Vår handtvål är mild och ser till att dina händer blir riktigt rena på ett skonsamt sätt. Den doftar naturligt gott av grönt te och bergamott.