Theme/Välkommen-hem/Home-page

Ditt hem är tryggt i våra händer

När du väljer oss väljer du inte bara städbolag. Du väljer vem du ska lita på med nycklarna till ditt hem. Det är ett ansvar vi inte tar lätt på. Att vara marknadsledande ger oss många fördelar – inte minst när det kommer till trygghet. Vi kan med stolthet säga att vårt gedigna säkerhetsarbete genomsyrar hela vår verksamhet.  

Hjärtat i verksamheten 

För oss börjar allting med våra medarbetare. Att erbjuda bra och hållbara villkor till våra anställda bidrar till att bygga en företagskultur där våra anställda mår bra. Vi är helt övertygade om att det inte bara speglas i deras arbete, utan också i den trygghet de förmedlar till våra kunder.  

Värderingsstyrd rekrytering 

Vi tror på kvalitet i varje detalj. Det inkluderar även hur vi rekryterar och utbildar vår personal. För att säkerställa att vi alltid har rätt person på rätt plats har vi utvecklat en omfattande process som både säkerställer att varje medarbetare besitter nödvändig kompetens, och dessutom är ansvarstagande och engagerad. Det skapar en säker miljö både för våra kunder och vår personal.  

Utbildning inom hantverket 

Våra tjänster är inte bara ett utförande. De är ett hantverk. För att bli riktigt duktig på det vi gör är utbildning a och o. Därför ger vi alla våra anställda en gedigen utbildning inom deras område för att säkerställa att de har den kunskap och kompetens som krävs för att utföra arbetet till högsta möjliga kvalitet. Skulle det någon gång komma en vikarie hem till dig kan du vara trygg i att hen har genomgått samma gedigna utbildningsprocess som din ordinarie städare.  

En investering för framtiden 

I en tid där digital närvaro är en självklarhet är IT-säkerhet av större vikt än någonsin. Vi på Hemfrid investerar ständigt i den senaste teknologin för att säkerställa att din och våra anställdas digitala information förblir konfidentiell och skyddad.  

 

Att välja oss betyder att välja en partner som förstår värdet i varje detalj. Vi kombinerar vår expertis med en djupgående respekt för våra kunders behov, och vi levererar tjänster som är både flexibla och enkla. Trygghet är mer än bara ett löfte. Det är en självklarhet som våra kunder upplever varje dag.