Dags att ordna fest? Vi hjälper dig.

Med sommarens festligheter runt hörnet vi vill ta nästa steg för att förenkla ditt liv. Vi strävar alltid efter att leverera mer än bara en tjänst – vi vill vara din partner i att skapa oförglömliga stunder. Exklusivt för våra premiumkunder lanserar vi nu en helhetslösning för årets alla festligheter; från studentfirande och trädgårdsfester till födelsedagar och glöggmingel.

Precis som i allt vi gör strävar vi efter perfektion och lägger extra fokus på detaljerna, för att förvandla din fest till en minnesvärd tillställning. Vi kombinerar vår expertis med det bästa från våra noggrant utvalda samarbetspartners för att säkerställa en friktionsfri upplevelse.

Bara hör av dig för att boka in ditt nästa firande!

Vi tar hand om förberedelserna

Städning och trädgård

Vårt erfarna team av städare och trädgårdsmästare ser till att alla delar av ditt hem är i toppskick inför tillställningen. Vi storstädar, planterar, rensar, planerar, och mycket mer. Din personliga kontaktperson håller ihop alla delar och ser till att detaljerna sitter på plats.

Mat och dryck

Vi samarbetar med Matsällskapet, kända för sin höga kvalitet och service, för att kunna erbjuda en utsökt catering som imponerar. Vi kan erbjuda allt ifrån plockmat och buffé till grillning och à la carte. Vi kan även vara behjälplig med kock på plats.

Personal

Vid behov kan vi se till att det finns personal på plats under eventet, både för att assistera med till exempel servering och för att säkerställa att allting flyter smidigt.

Hör av dig till din kontaktperson för att boka hjälp med nästa fest!

Slipp huvudvärken efteråt

När du och dina gäster har rundat av ser vi till att du kan ta sovmorgon dagen efter. Förutom att städa efter festen kan vi hjälpa till med att plocka undan och återlämna möbler och porslin. Vi säkerställer att trädgården mår bra, och kan göra insatser där det behövs.

Vill du veta mer om tjänsten eller boka inför sommarens festligheter?

Hör av dig till din kontaktperson så hjälper vi dig vidare.