Cleaning/Bathroom

Vad är skillnaden mellan hemstädning och storstädning?

Våra tjänster hemstädning och storstädning är två olika tjänster som hjälper dig att hålla ditt hem i strålande skick. Men vad är egentligen skillnaden? Vår hemstädning fokuserar på regelbundet upprätthållande av hemmets renlighet, och omfattar standardmoment som:

  • Dammsugning av golv, lister, elkontakter, element, mattor samt klädda och stoppade möbler.

  • Fuktmoppning av golv eller annan typ av rengöring enligt överenskommelse.

  • Avtorkning av dörrar, karmar, fönsterbrädor, fria ytor, lampor, hyllor och tavelramar där tillgängligt.

  • Rengöring av diskbänk, spis, mikrovågsugn, köksluckor och ytterligare köksutrustning, samt avtorkning av fläkt och utsidan av vitvaror.

  • Badrumsrengöring inkluderar badkar, dusch, handfat, toalett och avtorkning av badrumsskåp och vitvaror.

Denna tjänst är utformad för att bibehålla ett rent och välkomnande hem genom regelbundna intervaller, med fokus på de mest använda områdena och ytor för att skapa en hälsosam och trivsam hemmiljö.

Storstädningen är en mer omfattande tjänst som erbjuder en djupgående rengöring av hela hemmet, med detaljerade moment såsom:

  • Dammtorkning av väggar och en noggrannare rengöring av snickerier, element, och alla fria ytor upp till ovanpå garderober och skåp.

  • Mer ingående köksrengöring, inklusive fläkt och fläktfilter, in- och utsidan av köksluckor och apparater, samt detaljer som besticklådan och områden under skåp.

  • I badrummet ingår rengöring av väggar, golv, alla sanitära installationer samt detaljer som golvbrunn och duschmunstycke, med fokus på avkalkning och avfettning där det är möjligt.

  • Sovrums- och hallrengöring med extraservice som bäddning av sängar och rengöring av svåråtkomliga områden.

Storstädning är idealisk för att återställa ditt hem till en nästan ny nivå av renhet, perfekt i samband med en ny årstid eller för att förbereda ditt hem för speciella tillfällen. Det är en tjänst som går längre än den dagliga eller veckovisa underhållet, med ett fokus på områden och detaljer som inte är del av den vanliga städningen.

Sammanfattningsvis är huvudskillnaderna mellan hemstädning och storstädning djupet och omfattningen av rengöringen. Hemstädning är en regelbunden tjänst för att upprätthålla renlighet, medan storstädning är en omfattande tjänst som syftar till en grundlig genomgång av hela hemmet, inklusive arbete på djupet och i detalj. Valet mellan dessa tjänster beror på dina specifika behov, önskemål och hur ofta du behöver professionell hjälp för att hålla ditt hem skinande rent.