Städning steg för steg

Vad är en inledande storstädning?

Vi rekommenderar alla våra hemstädningskunder att börja med en inledande storstädning. Det är en grundlig och omfattande rengöring av ditt hem, från golv till tak, utformad för att skapa den perfekta grunden för regelbunden hemstädning. Vi gör en detaljerad rengöring av alla rum, inklusive dammtorkning av väggar, rengöring av snickerier, och dammsugning av möbler och mattor, samt djuprengöring av kök och badrum.

Varför rekommenderar vi en inledande storstädning?

Att starta med en storstädning innan övergången till regelbunden hemstädning rekommenderar vi av flera anledningar:

 • Skapa en bas

  Det säkerställer att varje hörn och varje yta i ditt hem är grundligt rengjort, vilket ger vårt team en ren bas att underhålla vid efterföljande besök.

 • Effektivitet

  Regelbunden hemstädning blir mer effektiv när den inleds med en storstädning, eftersom det minimerar den tid som krävs för underhållsstädning. Vi kan alltså utföra fler moment i din ordinarie städning om grunden redan är klar.

 • Anpassad rengöring

  Det ger en möjlighet att identifiera och adressera specifika behov och preferenser i ditt hem, vilket möjliggör skräddarsydda städlösningar.

Hur fungerar det?

 • Kontakta din kontaktperson

  Din Area Manager hjälper dig att boka in en inledande storstädning. Är du abonnemangskund tas timmarna från din timbank, och tjänsten kommer inte faktureras.

 • Skinnande rent

  Vi fokuserar särskilt på kök och badrum, där behovet av grundlig rengöring ofta är som störst.

 • Flexibilitet

  Utöver standardpaketet kan du välja tilläggstjänster som fönsterputs och invändig rengöring av vitvaror för en ännu mer omfattande rengöring.

Genom att börja din hemstädning med en inledande storstädning, säkerställer vi att ditt hem får den uppmärksamhet det förtjänar från start. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund och att få ge dig en bekymmersfri vardag med ett skinande rent hem.

För mer information och bokning, tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för att göra ditt hem till en plats som alltid är i harmoni.