Cleaning/Kitchen/Dark

Vad ingår i vår storstädning?

I vår storstädning ger vi dig en genomgående och detaljerad rengöring av ditt hem, skräddarsydd för att ge en oöverträffad renhetskänsla i varje hörn. Tjänsten är utformad med omsorg och precision för att säkerställa att ditt hem inte bara ser rent ut utan också känns fräscht och välkomnande.

Detaljerad rengöring i varje rum

Vår storstädning innehåller en omfattande dammtorkning av väggar, samt dammsugning och avtorkning av snickerier, element, och alla fria ytor – inklusive ovanpå garderober och skåp. Vi ger dina prydnadssaker, hyllor, tavlor, eluttag och kontakter, samt stoppade möbler, en grundlig dammtorkning. Dammsugning under och på mattor utförs där det är möjligt, och vi dammtorkar även lampor, utför torrdamning av elektronik (med undantag för bildskärmar), putsar speglar och tömmer papperskorgar. Dessutom dammsuger och våttorkar vi golv för att avlägsna allt damm och smuts.

Kök

I köket går vi ytterligare ett steg genom att rengöra fläkt och fläktfilter, ovanpå skåp och hyllor, samt utföra en ut- och invändig avtorkning av köksluckor. Vi tar hand om kyl och frys från utsidan, kakel och stänkskydd, samt rengör under skåp och torkar socklar där det är möjligt. Mikrovågsugnen och diskmaskinen rengörs både ut- och invändigt, och vi tar även hand om det som står framme, såsom kaffemaskin och kryddor.

Badrum

Badrummet får en grundlig rengöring av väggar och golv, inklusive putsning av blandare, synliga rör, och duschmunstycken. Vi utför avfettning och avkalkning där det är möjligt, samt rengör dusch eller badkar, golvbrunn, och utför utvändig avtorkning av badrumsskåp. Rengöring av kran och handfat, toalettstol, samt utvändig rengöring av vitvaror ingår också.

Sovrum och hall

I sovrummet fokuserar vi på att bädda sängar, byte av sängkläder vid behov, och dammtorkning eller dammsugning av sänggavel och -karm. I hallen dammtorkar vi ledstång, räcke, och spjälor i trappa, samt utför dammsugning och avtorkning av skoställ och hatthylla.

Tilläggstjänster

För en ännu mer skräddarsydd upplevelse kan du välja tilläggstjänster som fönsterputs, karmtvätt, invändig ugnsrengöring, och mer, för att anpassa storstädningen efter just dina behov och önskemål. För att säkerställa bästa möjliga resultat, rekommenderar vi att hemmet är undanplockat innan vi påbörjar vår städning. Vi tillhandahåller alla nödvändiga städmedel, och du kan känna dig trygg med vår två dagars garanti på storstädningen.

Vår storstädning är mer än bara en tjänst; det är ett löfte om ett skinande rent hem där du kan känna dig lugn och harmonisk.