Tips/Veckostädning-Topp

Lev ditt liv, lämna hemstädningen till oss

Att hålla hemmet rent och snyggt kan vara en utmaning och ibland räcker tiden inte till. Låt oss bli en del av din vardag. Vi hjälper dig att frigöra tid och öka livskvaliteten.

För hela ditt hem

I vår hemstädning ingår dammsugning av alla ytor, som till exempel golv, lister, mattor, elkontakter, element och klädda eller stoppade möbler. Vi utför därtill fuktmoppning av golven eller en annan typ av rengöring, beroende på vad som avtalats. Vi torkar av dörrar och karmar där vi kommer åt och dammar av fönsterbrädor och fria ytor. Dessutom torkar vi av lampor, hyllor och tavelramar där vi kommer åt och putsa speglar. Vi bäddar också sängar och tömmer papperskorgarna. Boka hemstädning.

Badrum

När det gäller badrummen utför vi de generella momenten samt rengöring av badkar, dusch, handfat och toalett. Vi torkar bort fläckar från väggarna och rengör badrumsskåp och vitvaror. Ett rent badrum är av yttersta vikt och det är något som vi alltid har i åtanke.

Köket

Köket är en annan plats där man verkligen behöver ha det rent och välstädat. Vi utför de generella momenten liksom rengöring av disk- och köksbänk, spis och vägg bakom spis och diskbänk. Vi utför även invändig rengöring av mikrovågsugnen, ut- och invändig rengöring av skåp där sopbehållarna finns. Vi torkar av köksluckor och fläkt samt utsidan av övriga vitvaror. Tömning av hushållssoporna inkluderas också i vårt abonnemang, så det är ännu en sak mindre att oroa sig för. Boka hemstädning.

Våra miljövänliga städprodukter

När du är abonnemangskund hos oss ingår våra egna effektiva och skonsamma städprodukter i abonnemanget, vilka levereras hem till dig och fylls på när de tar slut. Det är verkligen en smart lösning som sparar tid och ansträngning. Våra produkter är också miljövänliga, så du vet att du gör något bra för både dig själv och miljön.

Vi vet att alla människor har olika behov, krav och önskningar. Därför erbjuder vi en unik och skräddarsydd modell, anpassad efter vad du behöver hjälp med. Vi på Hemfrid stävar alltid efter att leverera högsta möjliga standard, där kvalitet och noggrannhet kommer i första hand. Vår kvalitetsgaranti ger dig en trygghet i att arbetet blir väl utfört till en nivå där du alltid skall bli nöjd. Låt oss ta hand om städningen så att du kan spendera din värdefulla tid på något annat. Boka hemstädning.