Kok-bord

Städhjälp i Tranås.

Ibland är måstena för många och timmarna för få. Därför finns Hemfrid. Vi hjälper dig med allt inom städning.

Våra tjänster i Tranås

Vi hjälper dig gärna med allt från regelbunden städning till fönsterputs och flyttstädning, så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig.

  • Hemstädning
  • Storstädning
  • Fönsterputs
  • Flyttstädning
  • Kontorsstädning

Mer än bara service.

Tryggt

Du kan känna dig trygg med både vår personal och kvaliteten på våra tjänster. Vårt team av noggrant utvalda och utbildade medarbetare har några av branschens bästa villkor och är lika engagerade som de är skickliga.

Flexibelt

Vi formar våra tjänster efter dig. Med tillgång till hela vårt breda tjänsteutbud formar vi varje detalj efter dina behov. Du kan känna dig säker på att resultatet alltid blir precis som du vill.

Enkelt

Det är enkelt att vara kund hos oss. Våra innovativa tjänster, tekniska lösningar och dedikation till tillgänglighet gör att du kan räkna med ett friktionsfritt och smidigt samarbete.

Om Hemfrid

Hemfrid i Tranås.

Letar du efter en trygg partner i Tranås? Vårt företag är synonymt med högsta kvalitet och service inom hemstädning. Vi erbjuder en rad tjänster inklusive fönsterputs och flyttstädning, med fokus på hållbara anställningsvillkor för vår personal. Våra kunder uppskattar vår flexibilitet och höga standard. Vi är här för att göra ditt hem skinande rent och ge dig mer tid för det du värdesätter. Vi förstår att varje hem är unikt, och vi strävar efter att överträffa dina förväntningar vid varje tillfälle.

Öppettider
Kontakta oss för att boka en besökstid