Kok-bord

Städhjälp i Västerås.

Ibland är måstena för många och timmarna för få. Därför finns Hemfrid. Vi hjälper dig med allt inom städning.
 • Just nu! Boka hemstädning och få 50 % rabatt på din första faktura.

Våra tjänster i Västerås

Vi hjälper dig gärna med allt från regelbunden städning till fönsterputs och flyttstädning, så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig.

 • Hemstädning
 • Storstädning
 • Fönsterputs
 • Flyttstädning

Mer än bara service.

Tryggt

Du kan känna dig trygg med både vår personal och kvaliteten på våra tjänster. Vårt team av noggrant utvalda och utbildade medarbetare har några av branschens bästa villkor och är lika engagerade som de är skickliga.

Flexibelt

Vi formar våra tjänster efter dig. Med tillgång till hela vårt breda tjänsteutbud formar vi varje detalj efter dina behov. Du kan känna dig säker på att resultatet alltid blir precis som du vill.

Enkelt

Det är enkelt att vara kund hos oss. Våra innovativa tjänster, tekniska lösningar och dedikation till tillgänglighet gör att du kan räkna med ett friktionsfritt och smidigt samarbete.

Om Hemfrid

Hemfrid i Västerås.

Välkommen till Hemfrid i Västerås. Oavsett om du bor i lägenhet, villa, radhus eller på en gård så hjälper vi dig med regelbunden hemstädning av erfarna städare.

Dina önskemål och behov sammanställs i din kundprofil som ligger till grund för städningen så att du får det lika fint städat varje gång. När du anlitar Hemfrid som städfirma ingår våra miljömärkta städmedel samt golvmopp och trasor i din städning. Vill du även få hjälp med att stryka blusar och skjortor eller med att städa balkongen? Vi ordnar det! Om du vill använda ditt rutavdrag dras det direkt på fakturan.

I Västerås erbjuder vi även: Storstädning Fönsterputs Flyttstädning

Här finns vi i Västerås

 • Hallstahammar
  Kolbäck
  Kungsör
  Köping
  Ramnäs
  Sala
  Salbohed
  Skultuna
  Strömsholm
  Surahammar
  Västerås
Öppettider
Må-Fr: 07-16, Lö-Sö: Stängt