Vi finns här för dig – så hanterar Hemfrid Covid19

Städning i Göteborg

Vi hjälper dig med regelbunden hemstädning och en enklare vardag.

Fyll i fälten för att se pris

Städning i Göteborg

Välkommen till Hemfrid Göteborg. Vi erbjuder städhjälp i centala Göteborg och städar alla typer av hem, allt mellan Linnéstans sekelskiftshus, Majornas landhövdingehus och Hisingens nybyggda lägenhetshus. Men vi finns såklart i hela Göteborgsområdet, från Kungsbacka i söder till Ale i norr. Berätta vad du vill ha hjälp med, så anpassar vi städningen efter det. Vi kommer tillsammans överens om vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort. Allt samlas i en städbeskrivning så att det är enkelt att följa samma rutiner. Kanske vill du ha hjälp med strykning? Tala om för oss, så fixar vi det åt dig.

Mer om vår hemstädning i Göteborg

Tycker du ibland att tiden inte räcker till för att hinna med alla måsten? Vill du få mer tid över till det du verkligen vill göra? Vi på Hemfrid Göteborg hjälper dig att släppa taget om att-göra-listan. Låt oss ta hand om städningen hemma hos dig, varje eller varannan vecka – du bestämmer. För att städningen ska bli precis så bra som möjligt och precis efter dina önskemål börjar vi alltid med ett hembesök inför första städtillfället.

Städabonnemang i Göteborg

Att ha ett städabonnemang hos Hemfrid Göteborg innebär att du får regelbunden städning – så ofta du vill, på samma dag och tid, utfört av samma person. Vår städservice utformas precis efter dina önskemål. Varje hem är unikt, därför börjar vi alltid med ett kostnadsfritt hembesök då vi tillsammans med dig går igenom de behov som du har. Du blir sedan tilldelad en ”hemfridare” som utför städningen hos dig varje gång. Alla medarbetare som städar hos våra kunder i Göteborgsområdet genomgår en utbildning hos oss, är fast anställda och omfattas av kollektivavtal. Våra egna städmedel som är märkta med Bra miljöval, samt ett städpaket med golvmopp och trasor, ingår i din städning och levereras direkt hem till dig och din bostad i Göteborg.

Städhjälp med kvalitetsgaranti

Att våra kunder ska känna sig trygga är vår högsta prioritet. Därför är vi noggranna med säkerheten och de rutiner vi har kring känslig information och nyckelhantering etc. Skulle en olycka vara framme täcker våra försäkringar eventuella skador. Är du mindre nöjd gäller vår kvalitetsgaranti vilket innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med så snabbt vi kan. Du kan när som helst vända dig till din kontaktperson på kontoret i Göteborg om du t.ex. har frågor kring din städning eller ditt abonnemang.

RUT-avdrag direkt på fakturan

Att ha regelbunden städhjälp hos Hemfrid innebär att du betalar en fast avgift varje månad. Det är ett förmånligare pris än om du hade betalat löpande per städtillfälle. Om du vill använda ditt RUT-avdrag dras det direkt på fakturan. Hela summan är avdragsgill förutom eventuell inställelseavgift och serviceavgift.

Fler hushållsnära tjänster i Göteborg

Vi på Hemfrid Göteborg erbjuder fler tjänster som kan underlätta din vardag. Förutom regelbunden städhjälp kan vi hjälpa dig med fönsterputs, storstädning och flyttstädning. Alltid tillgängligt i Göteborg med omnejd.

Om Hemfrids kontor i Göteborg

Hemfrid startades 1996 och har flera års erfarenhet av att leverera städservice i Göteborgsområdet. Vi strävar hela tiden efter att erbjuda bästa möjliga service i allt vi gör – från vanlig veckostädning till flytthjälp. Vi värnar om en bra arbetsmiljö med schyssta villkor och hållbara tjänster utan onödig miljöpåverkan.

imbox logo