Vi jobbar hos dig när du jobbar hemma

Städning i Göteborg

Berätta för oss vad du vill ha hjälp med så anpassar vi din städning efter det! Regelbunden städhjälp hos Hemfrid Göteborg innebär att du betalar ett fast belopp varje månad och utöver städning även kan nyttja våra andra RUT-tjänster, t ex Trädgårdshjälp och Flytthjälp. Att ha städning hemma ska vara enkelt, tryggt och säkert.

Fyll i postnummer och boyta så får du en prisuppskattning direkt

Läs mer

Kom igång med Veckostädning i Göteborg

Välkommen till Hemfrid Göteborg. Vi erbjuder städhjälp i centala Göteborg och städar alla typer av hem, allt mellan Linnéstans sekelskiftshus, Majornas landhövdingehus och Hisingens nybyggda lägenhetshus. Men vi finns såklart i hela Göteborgsområdet, från Kungsbacka i söder till Ale i norr.

Efter vårt inledande startmöte via telefon, video eller besök hemma hos dig sammanställer vi dina behov och utför din städning utifrån det. Allt samlas i en städbeskrivning så att det är enkelt att följa samma rutiner. Kanske vill du ha hjälp med att stryka kläder? Berätta, så fixar vi din strykning åt dig! Våra egna miljömärkta städmedel samt golvmopp och trasor, ingår i din städning. Om du vill använda ditt RUT-avdrag dras det direkt på fakturan.

Boka Veckostädning

Behöver du Flytthjälp i Göteborg?

Vi hjälper dig när det är dags att flytta i Göteborg, så kan du spara på krafterna. Med oss ingår alltid flyttkartonger, försäkring och transport. Vi kan dessutom hjälpa dig med packning och montering. Av oss får du alltid ett fast pris.

Hitta till oss i Göteborg