Vi finns här för dig – så hanterar Hemfrid Covid19

Städning i Malmö

Vi hjälper dig med regelbunden hemstädning och en enklare vardag.

Fyll i fälten för att se pris

Städning i Malmö

Välkommen till Hemfrid Malmö. Vi finns i hela Malmö, innefattande Burlöv och Lomma. Vad vill du ha hjälp med i städningen? Berätta så anpassar vi städningen efter det. Du bestämmer vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort. Vi samlar det i en städbeskrivning så att det är enkelt att följa samma rutiner. Kanske vill du ha hjälp med att bädda rent? Tala om för oss, så fixar vi det åt dig.

Hemfrids veckostädning i Malmö

Har du svårt med att få vardagen att gå ihop? Är städning det sista du vill tänka på när du kommit hem efter en lång dag på jobbet? Hör av dig till oss på Hemfrid Malmö! Vi hjälper dig med regelbunden städhjälp, varje eller varannan vecka. Som kund hos oss i Malmö får du en personlig ”hemfridare” som kommer hem till dig och utför städningen – precis så som du vill ha den. Alla våra medarbetare på Hemfrid Malmö har utbildning, är fast anställda och omfattas av kollektivavtal. De städmedel vi använder är våra egna och är märkta med Bra miljöval. Du kan känna dig trygg när du anlitar vår städservice i Malmö.

Städabonnemang Malmö

Innan du blir kund hos oss så kommer vi hem till dig på ett besök i din bostad. Det gör vi för att berätta mer om vår regelbundna städhjälp och samla information till den städinstruktion som vi sedan använder vid varje städning. Vi bestämmer sedan dag och tid för städningen och planerar in ditt första städtillfälle. Inför första städtillfället tar vi med oss de städmedel som ingår i ditt städabonnemang samt moppskaft och trasor och putsdukar. Har du frågor eller funderingar kring din städning kan du alltid kontakta din områdeschef på Hemfrid i Malmö. Vi vill gärna höra vad du tycker!

Städhjälp med kvalitetsgaranti

Som kund hos oss på Hemfrid i Malmö kan du vara trygg. Vi behandlar dina uppgifter och nycklar med stor säkerhet. För din trygghet ingår alltid kvalitetsgaranti samt försäkring på våra städtjänster.

Fler hushållstjänster i Malmö

Hemfrid i Malmö kan även hjälpa dig med andra tjänster i hemmet såsom fönsterputs, storstädning, flytthjälp och barnpassning. Även städservice på kontoret du jobbar på! Alla våra tjänster bokar du smidigt direkt via vår sajt eller app. Det går även bra att ringa vår kundservice på 0200- 11 45 50.

Hemfrid administrerar Rut-avdraget

När du har ett så kallat städabonnemang, med regelbunden städhjälp hos Hemfrid i Malmö, betalar du en fast avgift varje månad. Skulle du sedan behöva avboka eller boka in ett extra städtillfälle eller annan städtjänst, justeras det mot en timbank – och inte på fakturan. För dig som är privatperson drar vi RUT-avdraget direkt på fakturan. Det innebär att du endast betalar 50 % av den faktiska arbetskostnaden.

Om Hemfrid i Malmö

Med över 20 års erfarenhet av städning är Hemfrid först och störst i branschen. Vi har länge hjälpt våra kunder i Malmö till en enklare vardag. Med fokus på hållbarhet och schyssta villkor vill vi inte bara leverera städning med den bästa servicen utan även göra skillnad för samhället i stort.

imbox logo