Vi finns här för dig – så hanterar Hemfrid Covid19

Städning i Stockholm

Vi hjälper dig med regelbunden hemstädning och en enklare vardag.

Fyll i fälten för att se pris

Städning i Stockholm

Välkommen till Hemfrid i Stockholm. Vi finns i hela Storstockholm, från city ut till norrort, söderort och länets alla kommuner. Berätta för oss vad du vill ha hjälp med, så anpassar vi vår städning efter det. Tillsammans kommer vi överens om vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort. Allt dokumenteras i en städbeskrivning så att vi kan följa dina personliga rutiner. Kanske vill du att strykning ska ingå? Berätta det för oss, så fixar vi det åt dig.

Mer om vår städhjälp i Stockholm

Upplever du ibland att tiden inte räcker till? Med jobb, familj, fritidsaktiviteter och träning kan det vara svårt att få tid till städningen. Bara lugn, vi kan hjälpa dig med städning och andra tjänster oavsett om du bor i Södertälje eller Sollentuna. Vi finns där du bor och gör vardagen enklare. Välkommen till Hemfrids städservice i Stockholm!

Abonnemangsstädning i Stockholm

Är du bosatt i Stockholm och behöver städhjälp? Då kan vi anpassa städningen helt efter dina önskemål. Du väljer själv hur ofta städningen ska ske samt på vilket sätt den ska utföras. Hos oss på Hemfrid Stockholm kan du även känna dig trygg med att det alltid är samma person som kommer hem till dig och sköter din städning. Vid start får du moppskaft med trasor och putsdukar – allt för en så lyckad städning som möjligt. Vi utför städningen av lägenheten eller villan med våra egna städmedel som är märkta med Bra miljöval. Våra städmedel levereras direkt hem till din adress i Stockholm.

Städhjälp med kvalitetsgaranti

En förutsättning för att bedriva vår verksamhet är förtroendet från våra kunder. Därför tar vi säkerhet på största allvar i allt vi gör: från noggranna rekryteringar av medarbetare som jobbar ute hos våra kunder i Stockholmsområdet, till hantering av känsliga uppgifter, nycklar och larmkoder. Är du mindre nöjd med utförd städservice gäller vår kvalitetsgaranti. Den ger dig rätten att få det du inte är nöjd med åtgärdat. Hör bara av dig till din kontaktperson på Hemfrids kontor i Stockholm. Vi är även försäkrade och täcker alla eventuella kostnader om olyckan är framme.

Fler hushållsnära tjänster

Vi utför även andra hushållsnära tjänster så som flytthjälp, fönsterputsning och storstädning. Som abonnemangskund har du även tillgång till en rad tillval exempelvis hjälp med tvätt, strykning och plock. Vi vet att livet förändras och så också behovet av hjälp, därför kan du när som helst höra av dig till oss för att diskutera hur vi kan göra ditt abonnemang ännu bättre.

RUT-avdrag direkt på fakturan

Som privatperson har du rätt till skattereduktion på de hushållsnära tjänster du köper. Detta hjälper vi dig att administrera och drar 50 % av arbetskostnaden direkt på fakturan. Om du vill slå ihop din RUT med en familjemedlem kan vi naturligtvis lösa även det. Som abonnemangskund hos oss betalar du en fast avgift för din städservice varje månad. Du får då ett förmånligare pris än om du skulle köpa städning per timme.

imbox logo