Vi finns här för dig – så hanterar Hemfrid Covid19

Städning i Västerås

Vi hjälper dig med regelbunden hemstädning och en enklare vardag.

Fyll i fälten för att se pris

Städning i Västerås

Välkommen till Hemfrid i Västerås. Vi finns i hela Västerås, från Skälby till Viksäng, väster till öster och söder till norr. Vad vill du ha hjälp med? Berätta, så anpassar vi städningen efter det! Du bestämmer vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort. Vi samlar det i en städbeskrivning så att det är enkelt för oss att följa samma rutiner. Kanske vill du ha hjälp med andra delar än bara städning, som att till exempel stryka blusar och skjortor? Tala om det för oss, så fixar vi strykning!

Mer om Hemfrid i Västerås När du vill ta hjälp med städning i Västerås ska du vända dig till Hemfrid – Sveriges första och största leverantör av hushållsnära tjänster. Hemfrid Västerås erbjuder en komplett och heltäckande städservice, oavsett yta. Börja med att boka ett hembesök så kommer vi ut till din bostad och berättar mer.

Vår hemstädning i Västerås

Det ska vara enkelt, tryggt och säkert att ta hjälp med städningen hemma. Därför erbjuder vi regelbunden städning som tas fram helt utifrån dina behov och önskningar. När vi har besökt dig tar vi fram ett städschema med en tydlig städinstruktion. Våra städmedel, som är märkta med Bra miljöval, ingår i städningen och du får även ett städpaket med moppskaft, trasor och putsdukar – så att städningen kan utföras på bästa sätt.

Vad kostar abonnemangsstäd?

Som abonnemangskund hos oss betalar du en fast avgift varje månad där RUT redan är avdraget. RUT är en skattereduktion som betyder att du bara betalar 50 % av arbetskostnaden.

Städtjänst med kvalitetsgaranti

Alla våra medarbetare genomgår en noggrann rekrytering och utbildning. Du kan även känna dig trygg med att vi är försäkrade om olyckan mot all förmodan skulle vara framme. Som kund hos Hemfrid i Västerås har du även kvalitetsgaranti på alla våra tjänster. Är du inte nöjd ser vi till att göra om och göra rätt!

Fler tjänster med RUT-avdrag

Du behöver inte vara abonnemangskund hos oss för att anlita oss för hushållsnära tjänster. I Västerås erbjuder vi bland annat storstädning, fönsterputs, flyttstädning, flytthjälp och barnpassning som går att boka direkt via sajten eller appen. Om du redan har regelbunden städhjälp från oss kan du lägga till andra tjänster såsom tvätt och strykning, extra badrumsrengöring, kylskåps- och ugnsrengöring m.m. Berätta för oss vad du behöver hjälp med så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

imbox logo