Kok-bord

Städhjälp i Kalmar.

Ibland är måstena för många och timmarna för få. Därför finns Hemfrid. Vi hjälper dig med allt inom städning.
 • Just nu! Boka hemstädning och få 50 % rabatt på din första faktura.

Våra tjänster i Kalmar

Vi hjälper dig gärna med allt från regelbunden städning till fönsterputs och flyttstädning, så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig.

 • Hemstädning
 • Fönsterputs
 • Storstädning
 • Flyttstädning
 • Kontorsstädning

Mer än bara service.

Tryggt

Du kan känna dig trygg med både vår personal och kvaliteten på våra tjänster. Vårt team av noggrant utvalda och utbildade medarbetare har några av branschens bästa villkor och är lika engagerade som de är skickliga.

Flexibelt

Vi formar våra tjänster efter dig. Med tillgång till hela vårt breda tjänsteutbud formar vi varje detalj efter dina behov. Du kan känna dig säker på att resultatet alltid blir precis som du vill.

Enkelt

Det är enkelt att vara kund hos oss. Våra innovativa tjänster, tekniska lösningar och dedikation till tillgänglighet gör att du kan räkna med ett friktionsfritt och smidigt samarbete.

Om Hemfrid

Hemfrid i Kalmar.

Vi erbjuder alla boende i Kalmar med omnejd en städtjänst som gör skillnad. Vår expertis sträcker sig från löpande hemstädning till extratjänster som till exempel fönsterputs. Vi värderar hållbarhet och använder endast miljövänliga, svenska produkter. Vårt team är utbildat för att säkerställa högsta kvalitet i ditt hem, så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig. Vi ser till att ditt hem inte bara är rent, utan också en plats där du kan känna dig fullständigt lugn och avslappnad.

Här finns vi i Kalmar

 • Alsterbro
  Borgholm
  Färjestaden
  Hagby
  Kalmar
  Ljungbyholm
  Läckeby
  Mörbylånga
  Nybro
  Påryd
  Rockneby
  Vassmolösa
  Ålem
  Örsjö
Öppettider
Kontakta oss för att boka en besökstid