Kok-bord

Städhjälp i Örebro.

Ibland är måstena för många och timmarna för få. Därför finns Hemfrid. Vi hjälper dig med allt inom städning.

Våra tjänster i Örebro

Vi hjälper dig gärna med allt från regelbunden städning till fönsterputs och flyttstädning, så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig.

 • Hemstädning
 • Fönsterputs
 • Storstädning
 • Flyttstädning
 • Kontorsstädning

Mer än bara service.

Tryggt

Du kan känna dig trygg med både vår personal och kvaliteten på våra tjänster. Vårt team av noggrant utvalda och utbildade medarbetare har några av branschens bästa villkor och är lika engagerade som de är skickliga.

Flexibelt

Vi formar våra tjänster efter dig. Med tillgång till hela vårt breda tjänsteutbud formar vi varje detalj efter dina behov. Du kan känna dig säker på att resultatet alltid blir precis som du vill.

Enkelt

Det är enkelt att vara kund hos oss. Våra innovativa tjänster, tekniska lösningar och dedikation till tillgänglighet gör att du kan räkna med ett friktionsfritt och smidigt samarbete.

Om Hemfrid

Hemfrid i Örebro.

I Örebro erbjuder vårt team av erfarna Hemfridare dig hjälp med allt för hemmet. Vi levererar alltid högsta möjliga kvalitet, och erbjuder allt ifrån hemstädning och storstädning till fönsterputs och flyttstädning. Våra flexibla tjänster garanterar att ditt hem alltid är välkomnande och rent, och ökar ditt välmående i vardagen. Vi är stolta över att använda våras egna rengöringsprodukter som tillverkas i Sverige av ett klimatneutralt företag. Vi anpassar oss efter dina behov och säkerställer att du får tid över till familj och vänner.

Här finns vi i Örebro

 • Dyltabruk
  Ervalla
  Fjugesta
  Garphyttan
  Glanshammar
  Hallsberg
  Kumla
  Lillkyrka
  Nora
  Odensbacken
  Stora Mellösa
  Vintrosa
  Örebro
Öppettider
Kontakta oss för att boka en besökstid