Hemfrid Premium.

Ibland är måstena för många och timmarna för få. Därför finns Hemfrid Premium. Förutom den vanliga hemstädningen hjälper vi till med vardagssysslor så som att vattna dina blommor, gå ut och gå med hunden eller kanske förbereda mellanmål till barnen. Berätta vad du behöver hjälp med så hittar vi en lösning.

Kontakta oss på premium@hemfrid.se eller ring oss på 010-555 85 00 och säg att du är intresserad av vår premiumtjänst.

Våra populära Premium-tjänster

 • Enklare vardagssysslor

  Behöver du hjälp med enklare vardagssysslor? Vi finns här för dig och kan hjälpa dig med att tex. sy i knappar, laga mellanmål till barnen, stryka tvätt eller kratta löv i din trädgråd. Berätta för oss om dina önskemål så löser vi resten.

 • Plocka undan och organisera

  Behöver du hjälp med att organisera? Vi finns här för dig och kan hjälpa dig med att tex. plocka undan prylar och barnleksaker, kläder som ligger framme och diverse annat som får hemmet att se stökigt ut. Vi kan även sortera och organisera din garderob, ställa iordning i bokhyllan eller städa barnens skrivbord. Berätta för oss om dina önskemål så löser vi resten.

 • Enklare matlagning

  Behöver du hjälp med lättare matlagning? Vi finns här för dig och kan hjälp dig med att tex. förbereda middagar inför veckans samtliga dagar. Berätta för oss om dina önskemål så löser vi resten.

 • Enklare ärenden

  Behöver du hjälp med att uträtta enklare ärenden? Vi finns här för dig och kan hjälpa dig med att tex. hämta och lämna kemtvätten, handla inför middagen eller fixa helgbuketten. Berätta för oss om dina önskemål så löser vi resten.

 • Förbereda inför och efter festen

  Behöver du hjälp med förberedelser inför och efter festen? Vi finns här för dig och kan hjälp dig med alla delar som tex. dekorera eller duka men även ställa iordning och städa. Berätta för oss om dina önskemål så löser vi resten.

 • Hämtning och lämning på skola

  Behöver du hjälp med att ta emot barnen efter skolan? Eller passa dem medan du gör ärenden? Inga problem. Vi finns här för dig och hela familjen*. På Hemfrid har vi trygga och engagerade personer, med goda referenser och erfarenheter.

  Du bestämmer vem som ska hjälpa just dig, berätta för oss om dina önskemål så löser vi resten.

  *För barnens trygghet är tjänsten endast tillgänglig för dig med barn från 5 år och uppåt.

Vassare på alla sätt.

Seniora Hemfridare

Du får alltid hjälp av våra seniora Hemfridare som har en bred kompetens och lång branscherfarenhet.

Egen kontaktperson

Du får tillgång till en egen kontaktperson som tillsammans med dig skräddarsyr ett upplägg utefter dina behov och önskemål.

Större flexibilitet

Berätta vad du behöver hjälp med så hittar vi en skräddarsydd lösning. Vi är alltid redo för att ge dig snabb och personlig service.

 • Om Hemfrid Premium
  ”Har alltid fått snabb och lösningsorienterad service, rekommenderar!”
  Eva, Stockholm

Vanliga frågor om Hemfrid Premium

 • Vad är Hemfrid Premium?

  Vi hjälper dig att få ihop vardagspusslet genom individuella, skräddarsydda upplägg baserade på just dina behov. Berätta vad du behöver hjälp med så hittar vi en skäddarsydd lösning. Vi är alltid redo för att ge dig snabb och personlig service.

 • Hur blir jag Hemfrid Premium-kund?

  För att bli Premiumkund behöver du köpa tjänster från Hemfrid motsvarande minst 24 timmar i månaden. Vi börjar alltid med ett hembesök där vi kommer hem till er och skräddarsyr ditt upplägg. Kontakta oss på premium@hemfrid.se eller 010-555 85 00 så hjälper vi dig gärna.

 • Hur flexibelt är tjänsteutbudet för Hemfrid Premium?

  Premiumupplägget är väldigt flexibelt, vi anpassar tjänsten efter dina önskemål och planerar dina timmar efter behov.

 • Finns Hemfrid Premium tillgängligt i hela Sverige?

  För tillfället finns vår Premiumtjänst bara tillgänglig för dig som bor i Stockholm. Kontakta oss på premium@hemfrid.se eller ring oss på 010-555 85 00 så berättar vi mer.