Kok-bord
En del av Hemfrid
logo

Städhjälp i Enköping.

Städarna Enköping är nu en del av Hemfrid. Det innebär att alla städtjänster i Enköpingsområdet kommer att utföras av Hemfrid. Du kan boka våra tjänster via formuläret nedan.

Våra tjänster i Enköping

Vi hjälper dig gärna med allt från regelbunden städning till fönsterputs och flyttstädning, så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig.

 • Hemstädning
 • Storstädning
 • Fönsterputs
 • Flyttstädning
 • Kontorsstädning

Mer än bara service.

Tryggt

Du kan känna dig trygg med både vår personal och kvaliteten på våra tjänster. Vårt team av noggrant utvalda och utbildade medarbetare har några av branschens bästa villkor och är lika engagerade som de är skickliga.

Flexibelt

Vi formar våra tjänster efter dig. Med tillgång till hela vårt breda tjänsteutbud formar vi varje detalj efter dina behov. Du kan känna dig säker på att resultatet alltid blir precis som du vill.

Enkelt

Det är enkelt att vara kund hos oss. Våra innovativa tjänster, tekniska lösningar och dedikation till tillgänglighet gör att du kan räkna med ett friktionsfritt och smidigt samarbete.

Om Hemfrid

Hemfrid i Enköping.

I Enköping är vi kända för vår högkvalitativa städservice. Vårt team erbjuder allt från regelbunden hemstädning till flyttstädning, alltid med ett öga för detaljer. Vi använder våra egna miljövänliga städprodukter och anpassar oss efter dina behov för att säkerställa ett rent och bekvämt hem. Vår service är utformad för att ge dig en bekymmersfri vardag, där du kan spendera mer tid med familj och vänner istället för att oroa dig över städningen.

Här finns vi i Enköping

 • Bålsta
  Ekolsund
  Enköping
  Fjärdhundra
  Grillby
  Häggeby
  Skokloster
  Örsundsbro
Öppettider
Kontakta oss för att boka en besökstid